Haberler

    Lg, G3'ün de Yardımıyla Rekor Kırdı

    LG Mobile 2014'ün ikinci çeyreği itibarıyla beklentilerin üzerine çıktı.

    Mahmut Saral - -

    Güney Koreli teknoloji firması LG Electronics, son açıklanan çeyrek raporu itibarıyla rekor kırdığını duyurdu. Geçtiğimiz yıl G2'den beklenen satış rakamlarına pek ulaşamayan firma, bu sene yılın ikinci çeyreği itibarıyla çıkışa geçti. Bunda tabii ki yeni amiral gemisi modeli G3'ün de payı büyük.


    LG G3 incelemesi


    Verilere göre LG, geçtiğimiz yıl aynı dönemle mukayese edildiğinde %20'lik bir büyüme yaşadı. Ayrıca 2014'ün ilk çeyreği ile kıyaslandığında ikinci çeyrekte %17'lik bir artış da var. Ve satış rakamını da söyleyelim. Bu çeyrekte 14.5 milyon akıllı telefon satıldı ve bunlar arasında LTE destekli modellerin de payı büyük. Net kârını 400, operasyon karını da 589 milyon dolar olarak açıklayan firma, bu yükselişte Ultra HD televizyonlarının da payının olduğunu bildiriyor.


    Şimdi bakalım bundan sonraki dönemlerde neler olacak. LG, G3'ün dışında bir de mini model olarak Beat'i duyurmuştu. Ancak hepsi bu kadar değil. Yıl içinde G3'ün varyantı olarak başka modeller de göreceğiz. Ve tabii ki başka LG ürünleri de.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title