Haberler

    Lg G3'e Ait Olduğu İddia Edilen Son Fotoğraf

    Evleaks tarafından paylaşılan son fotoğrafların, LG G3'ün Japonya varyantına ait olduğu iddia ediliyor.

    Furkan Yaldız - -

    Güney Kore merkezli teknoloji devi LG'nin yeni nesil amiral gemisi olması beklenen G3'e dair söylenti ve sızıntılar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Antutu'da görüntülenen cihazın, bu sefer yeni fotoğrafları ortaya çıktı. Teknoloji devlerinin baş belası olarak nitelendirebileceğimiz Evleaks, söz konusu cihazın yeni fotoğraflarını Twitter hesabı üzerinden paylaştı.


    Japonya varyantına ait olduğu iddia edilen basın fotoğraflarına bakılarak LG G3'ün, mavi ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunacağı söyleniyor. Söz konusu fotoğraflarda, GSM operatörü KDDI için geliştirilen cihazın ön tarafındaki isai logosu da dikkatlerden kaçmıyor. Yaklaşan yeni amiral gemisi modelin teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi mevcut değil. Ancak söylentilere göre LG G3, 5.5 inç büyüklüğünde ve 1440x2560 çözünürlüğünde ultra ince çerçeveli ekrana sahip olacak.





    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Güney Kore Japonya Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title