Haberler

    Lg G2 İçin Lollipop Güncellemesi Geldi!

    LG G2 kullanıcılarının merakla beklediği yeni sürüm güncellemesi ülkemizde görülmeye başlandı.

    Furkan Yaldız - -

    Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, bir yandan yeni nesil amiral gemisini tanıtmaya hazırlanırken diğer yandan da mevcut cihazları için güncelleme hazırlıklarına devam ediyor. Son olarak LG, Nisan ayının ilk günü Avrupa'da LG G2 için Android 5.0 güncellemesini yayınlamıştı. Gelen son bilgilere göre söz konusu güncelleme nihayet ülkemizde de görülmeye başlandı.


    Ülkemizdeki LG G2 kullanıcıları şimdilik Android Lollipop güncellemesine LG PC Suite programı üzerinden ulaşabiliyor. Yeni sürüme kullanıcılar, henüz OTA üzerinden geçiş yapamıyor. LG PC Suite üzerinden dağıtılan güncelleme, LG G2'nin arayüzünü G3'e taşıyor. UX 3.0 arayüzü ile birlikte Materyal Tasarım'a da uyum sağlayan LG G2, aynı zamanda söz konusu güncelleme sayesinde performans ve güvenlik iyileştirmelerine de sahip olmuş oldu. Ayrıca bildirim ekranının da geliştiğini belirtelim.


    Öte yandan LG G4'ün yarın dünya genelinde duyurulacağının da altını çizelim. LG G2 için yayınlanan yeni güncellemeyi nasıl buldunuz?



    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Güney Kore Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (9)

    İbrahim:

    bende g2''me pc suiteden güncelleme yapmaya çalışıyorum fakat en son sürümü yüklü diyor.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Mehmetcan:

    Ge 2 cihazıma pc suitten girdim ancak en son suürümü kullandığımı söylüyor

    2
    0
    yanıtYanıtla
    BurakmobilWeb@haberler.com:

    Kim güncelleme yapabildi Bende denedim pc suite den son sürüm diyor.. Birisi açıklama yaparsa çok iyi olur.

    1
    0
    yanıtYanıtla
    fatihmobilWeb@haberler.com:

    En son sürüm yüklü diyor.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    HüseyinmobilWeb@haberler.com:

    Beyler sizin telefonunlariniz türkiye kayıtlı değil o yüzden nereye kayitli olduğunu öğrenmek için ayarlargeneltelefon hakkindadonanım bilgisi en üste yazar

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    lg pc suitenizi güncelleyin

    0
    1
    yanıtYanıtla
    MURAT:

    OTOMATİK GÜNCELLEMEYİ BEKLEYİN PC AITTEN KALDIRILMIŞ MALESEF

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Anonim:

    Ben kesinlikle çok olumlu buldum. Onca laf eden oldu LG için çok yazık. Halbuki 1 nisan da avrupaya dağıtmaya başlamış. Türkiyede 24 nisanda dağıtıma başlandı sanıyorum. Cİhazda bildirim kalitesi artmış. Pil ömrü biraz aşağıya dönmüş gibi. Ama yazılımın telefona büyük bir sıçrama sağladığını düşünüyorum. Bir kaç ay içinde son olarak küçük bir yama alma olasılığı da var gibi.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    ahmetmobilWeb@haberler.com:

    En son sürüm yüklü diyor napıcam acil cevap verin

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title