Haberler

    Lg G Watch R Hangi Fiyatla Gelecek?

    Günler kalan IFA 2014 fuarında tanıtılacağı kesinleşen LG'nin 1.nesil akıllı saat modeli G Watch R'ın fiyatı ne olacak!

    Günler kalan IFA 2014 fuarında tanıtılacağı kesinleşen LG'nin 1.nesil akıllı saat modeli G Watch R'ın fiyatı ne olacak! İşte detaylar…

    Akıllı telefon ve tablet pazarının popülerliğini ele alan giyilebilir teknoloji cihazları, teknolojiseverlerin ilgisi odağı olmaya devam ediyor. Güney Koreli üretici devi LG'nin 1.nesil akıllı saat modeli G Watch R'ın IFA 2014 etkinliğinde tanıtılacağı haberini ve tanıtım videosunu geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık.

    Sosyal medyanın gücünü kullanan üreticiler arasında yer alan LG, Twitter üzerinden bir açıklamada bulundu. LG Almanya tarafından paylaşılan tweette, parlak güneş ışığında dahi "çarpıcı görüntü netliği" sunan G Watch R 'ın 299 Euro yani 399 Dolar civarında bir etiket fiyatıyla satışa sunulacağı bilgisi yer alıyor.

    Yuvarlak hatlarıyla klasik tarzın yanı sıra spor görünümü de sunmayı başaran akıllı saat modelinin Ekim ayında Avrupa ile birlikte eşzamanlı olarak ülkemizde de satışa sunulacağı biliniyor. Teknik özellikleri incelemek için buraya tıklayarak bir önceki haberimize erişebilirsiniz.

    Dilerseniz LG G Watch R 'ın tanıtım videosunu tekrar bir hatırlayalım. İyi seyirler:

    The post LG G Watch R Hangi Fiyatla Gelecek? appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Lg Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title