Haberler

    Lg G Flex 2 Satışa Çıkıyor, İşte Fiyatı!

    Kavisli ekrana ve kendi kendini iyileştirebilen kasaya sahip olan LG G Flex 2, 5.5 inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde(403ppi) ekrana sahip.

    Mahmut Saral - -

    LG'nin bir süre önce resmen duyurduğu yeni kavisli ekranlı telefon modeli G Flex 2, dünyada ilk olarak Güney Kore'de satışa sunulmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz CES 2015'te resmen tanıtılan cihaz, 30 Ocak itibarıyla Güney Kore'de raflarda olacak. Telefonun satış fiyatı ise, yaklaşık 737 dolara denk geliyor, ki bu da TL'ye çevrilince yaklaşık bin 720 lira ediyor.


    Kavisli ekranının yanında kendini onarabilen bir yapısı da bulunan G Flex 2, ilk G Flex ile kıyaslandığında hem daha dayanıklı hem de daha yüksek özelliklere sahip. Ayrıca G Flex 2, Qualcomm'un 64-bit octa-core Snapdragon 810 çipsetine sahip ilk telefon olarak lanse edilmişti.


    Ürünün diğer detayları için buraya göz atabilirsiniz.


    Merak edilen ise, G Flex 2'nin diğer pazarlar için ne zaman satışa sunulacağı. Hatırlarsanız ilk G Flex, ülkemizde de satışa sunulmuş ve 2500 liranın üzerinde bir fiyata sahipti.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Güney Kore Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title