Haberler

    Lg, Bu Sene Bir Amiral Gemisi Daha Çıkarabilir

    LG G4'ün ardından sırada ne var dersiniz?

    Mahmut Saral - -

    Güney Koreli LG, yeni amiral gemisi modeli LG G4'ü tanıtalı ve bazı ülkelerde satışa sunalı çok olmadı. Bu ay sonuna doğru ülkemizde de satışta olması beklenen G4, gelişmiş ekranı, hafif kavisli yapısı ve deri kaplama arka yüzeyiyle teknolojiseverlere farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. 2199TL fiyatı bulunan ürünün ön inceleme videosu için buraya göz atabilirsiniz.


    Şimdi de gelelim yeni bilgilere...


    Focus Taiwan'da yer alan ve LG yetkililerinin de doğruladığı bildirilen habere göre firma, 2015'in ikinci yarısı itibarıyla yeni bir amiral gemisi telefonunu satışa sunacak. Bu ürünün LG G Pro 3 olabileceği konuşuluyor. Henüz teknik detayları netleştirilmemiş olsa da ürünün üst seviye model olacağı söyleniyor.


    Aslında bu tip detayları ilk kez duymuyoruz. Mart ayına geri döndüğümüzde, LG CEO'su Cho Jun-ho'nun da bu yıl bir başka üst seviye telefon daha görebileceğimizi belirten açıklamaları vardı.


    Bu arada LG, kısa süre önce LG LG4 Stylus ve G4c modellerini duyurmuştu. Görünüşe göre firma, her kesimden insanlara hitap edilerek pazar payını artırma düşüncesinde.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Lg Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title