Haberler

Lezzeti İkinci Kez Onaylanan İlk ve Tek Makarna Markası

Güncelleme:

Selva Gıda, kategorisinde en iyisi olan üç yıldızlı ödülü ikinci kez alan ilk Türk firması oldu.

İttifak Holding bünyesinde faaliyet gösteren Selva'nın makarnası, merkezi Brüksel'de bulunan Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü (iTQi) tarafından, mükemmel tat ve kalitedeki yiyecek ve içeceklere verilen 'Üstün Lezzet Ödülü'ne ikinci kez layık görüldü.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da 120 kişilik şef ve tadım uzmanları tarafından yapılan kör test incelemesinden başarı ile geçen Selva, tüketicilerine en kaliteli ürünü en iyi lezzette sunduğunu bir kez daha tescillemiş oldu.

Marka ismi gizlenerek yapılan testlerde ürünler; ilk izlenim, renk, koku kontrolünün ardından, ağızda bıraktığı tat ve bununla birlikte ürünün dokusu dikkate alınarak derecelendiriliyor. Selva, testler sonucunda dünyaca ünlü şeflerden üç yıldız alarak 'Üstün Lezzet Ödülü'ne ikinci kez layık görüldü. Alınan Üstün Lezzet Ödülü'nün yanı sıra Selva Makarna ürünlerinin hiçbir katkı maddesi içermemesi, aynı lezzeti sürekli yakalayabilmek için AR-GE çalışmalarının yapılması, helal sertifikasına sahip olması gibi özellikleri, ürünün üstün yönleri arasında yer alıyor.

Sıra dışı bir lezzet

2005 yılından bu yana verilen Üstün Lezzet Ödülü'nde toplam puanı yüzde 90 ve üzerinde olan ürünler, 'sıra dışı' olarak değerlendiriliyor. Selva Gıda da 90'ın üzerinde puan alarak bu kategoride ödüllendirilen markalar arasına ismini ikinci kez yazdırmayı başaran ilk Türk makarna markası oldu. Brüksel'de gerçekleştirilen törende Selva Gıda adına, "Üstün Lezzet Ödülü"nü alan Selva Genel Müdür Yardımcısı Ali Küçükçolak, "25 yıldır, Konya ovası başta olmak üzere Anadolu'da yetişen en kaliteli durum buğdayından elde ettiğimiz ürünlerimizi müşterilerimize sunuyoruz. Selva Makarna kazandığı bu ikinci ödülle, tüketicisine üstün lezzet garantisini bir kez daha kanıtlamış oluyor. iTQi tarafından bu ödüle ikinci kez layık görülmekten mutluluk duyuyoruz" dedi. Küçükçolak, Selva'nın lezzetinin ve kalitesinin lider bağımsız otoriteler tarafında onaylanması için, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ilerleyen yıllarda da hem makarna hem de diğer lezzetli ürünleri ile iTQi'ye başvuracaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İttifak Holding Selva Gıda Brüksel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title