Haberler

    Leyla'nın Şeker Yolculukları Fotoğraf Sergisi

    İsmet ile Özkan Arıkantürk"ün "Leyla'nın Şeker Yolculuğu" adlı fotoğraf sergisi ve fotoğraf sunumu 8-22 Aralık 2016 tarihlerinde İzmir Sanat'ta.

    İsmet ile Özkan Arıkantürk"ün "Leyla'nın Şeker Yolculuğu" adlı fotoğraf sergisi ve fotoğraf sunumu 8-22 Aralık 2016 tarihlerinde İzmir Sanat'ta...

    Slayt Gösterisi: 18: 30

    Sergi Açılışı: 19: 00

    İsmet Arıkantürk;

    1970'lerde siyah-beyaz fotoğrafla başladığı çalışmalarını son yıllarda kurgu fotoğraf dalında yoğunlaştıran İsmet Arıkantürk çok sayıda karma sergide yer aldı. İzmir'de İFOD Sanat Galerisinde "Düş Bebekler" sergisini açtı. Üyesi olduğu ZEYFOD'un 2014 Midilli Fotoğraf Derneği (FEM) ile birlikte Midilli ve Ayvalık'ta gerçekleştirdiği "Derin Kökler, Ortak Kökler" karma segilerinde yer aldı. Türkiye'de ve çeşitli ülkelerde yapılan fotoğraf yarışmalarında 2014'te İspanya ve Malaga'da düzenlenen "3. Uluslararası Sanat ve Belgesel Fotoğrafçılığı Bienali "nde ve Ekim 2016'da Berlin'de gerçekleştirilen "Berlin Fotoğraf Bienli'nde sergilendi.

    Özkan Arıkantürk;

    Uzun yıllar, Burhaniye'de kurulu ZEYFOD'un başkanlığını yürüten Dr. Dişhekimi Özkan Arıkantürk, "Az Gittim Uz Gittim 1" isimli ilk sergisini 2003'te Balıkesir, İzmir, Kocaeli ve Çanakkale'de sundu. "Az Gittim Uz Gittim 2" adlı 2. sergisini de Aralık 2014'te İzmir Fransız Kültür Merkezi'nde açtı. 31 Mayıs 2014'te ZEYFOD ve üyesi olduğu İZDOF'un düzenlediği birçok karma sergiye katıldı. İzmir, İstanbul ve Türkiye'nin birçok kentinde fotoğraf gösterileri yaptı. 31 Mayıs 2014'te ZEYFOD'un Midilli Fotoğraf Derneği (FEM) ile birlikte Midilli'de ve Ayvalık'da gerçekleştirdiği "Derin Kökler, Ortak Kökler" karma sergisinde yer aldı.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Türkiye Ayvalık Berlin İzmir Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title