Haberler

Lewis Hamilton'la Rihanna Aşk Yaşıyor

Güncelleme:

İngiliz basını, F1 pilotlarından Lewis Hamilton'ın ünlü şarkıcı Rihanna ile aşk yaşamaya başladığını yazdı.

Yıllardır çok yakın arkadaş olan Barbadoslu R&B ve pop şarkıcısı Rihanna ve F1 pilotu Lewis Hamilton'un yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

GİZLİCE BULUŞUYORLAR

İngiliz bulvar gazetesi The Sun'ın iddiasına göre; F1 pilotlarından Lewis Hamilton, ünlü şarkıcı Rihanna ile aşk yaşamaya başladı. Yıllardır yakın arkadaş olan ikili, aralarındaki bu sıcak bağı romantizme dönüştürmüş gibi. İkisine de çok yakın olan kaynakların söylentilerine göre çift, New York'ta gizlice bir restoranda buluşuyor.

"ARKADAŞIZ" DEMİŞLERDİ

Aralık ayında İngiliz Moda Ödülleri'ne beraber katılan ikili, çok iyi anlaşan iki arkadaş olduklarını vurgulamıştı.


7 YILLIK AŞK BİTTİ

Formula 1'in şampiyon pilotu, Pussy Cat Dolls grubunun eski üyelerinden ünlü şarkıcı Nicole Scherzinger'le olan 7 yıllık birlikteliğine geçtiğimiz aylarda son vermişti. Scherzinger ve 30 yaşındaki ünlü yarışçı, 2007 yılında Almanya'nın Münih kentinde yapılan MTV Müzik Ödülleri'nde tanışmış ve ilişki yaşamaya başlamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lewis Hamilton Formula 1 The Sun Rihanna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Asdf:

Bununla bi ben cikmadim galiba

7
137
yanıtYanıtla
ERZURUMLU:

Rihanna deligen koyim uhaaaa:)

12
130
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

BUNA DA Bİ BEN ÇAKMADIM GALİBA. . . .

17
78
yanıtYanıtla
Vay ya:

çok sağlam değil mi

2
56
yanıtYanıtla
Hooijdonk Mobil-IOS:

Malesef Rihanna da genç yaşta ölecek. Hızlı yaşayan bütün ABD'li starlar gibi.

4
42
yanıtYanıtla
ORHAN GENCEBAY FERDI TAYFUR:

ANNASININ AMINI SÜRSÜN NE BOKTAN BIR DÜNYA

1
38
yanıtYanıtla
seda_42:

eeee munasib garii:)))))

5
26
yanıtYanıtla
Yalnız:

Ya mailini yazacak bayan yok mu

0
31
yanıtYanıtla
SAVAŞA HAYIR:

YETER KARDEŞ KANI AKMASIN YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRR

9
2
yanıtYanıtla
muratcan:

bu rihanna hiç gocamaz, gocamadığı gibi beraber olduğu adamlarıda gocatmaz ))

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title