Haberler

Levent Yüksel ile Bodrum'da Nostalji

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Kral Grubu'nun 20. Yıl kutlamaları kapsamında pop müziğin sevilen ismi Levent Yüksel hayranları ile buluştu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Kral Grubu'nun 20. Yıl kutlamaları kapsamında pop müziğin sevilen ismi Levent Yüksel hayranları ile buluştu. Yüksel, sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte söyledi. Pop müziğinin sevilen ismi Levent Yüksel, Kral Grubu'nun 20. Yıl kutlamaları kapsamında, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde konser verdi. Konserine "Ya Sonra" şarkısı ile başlayan Yüksel, gece boyunca hayranlarına nostalji yaşattı. Konseri dizi ve sinema oyuncusu Ceyda Düvenci'nin de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi izledi. Düvenci de, Levent Yüksel'in seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Levent Yüksel, konser boyunca, "Medcezir", "Tuana", "Karaağaç", "Kadınım", "Dedikodu", "Bu Gece Son", "Haram Geceler", "Beni Unutma" gibi sevilen şarkılarını, konseri izleyenler hayranları ile birlikte söyledi. Yüksel, hayranlarına istedikleri şarkılar olup olmadığı da sorarak, istekleri de yerine getirdi. Levent Yüksel yaklaşık 2 saat boyunca ara vermeden sahnede kalarak, hayranlarına nostalji dolu bir gece yaşattı. 1993 yılından günümüze sevilen Levent Yüksel Şarkıları'nı seslendirdi.

Görünüt Dökümü

-------------

-Levent Yüksel'in sahne performansından görüntü

-Ceyda Düvenci'nin şarkılara eşlik etmesi

-Konseri izleyenlerden görüntü

(Haber: Nilüfer KANDIRMIŞ - Kamera: Osman URAS / BODRUM (Muğla), (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ceyda Düvenci Levent Yüksel Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title