Haberler

Levent Yazıcı'dan Nezaket Ziyareti

Güncelleme:

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI Kent Konseyine nezaket ziyaretinde bulundu.

Levent YAZICI ziyaretinde eğitimin önemi konusunda karşılıklı bilgi alış verişinde bulundu. Kent Konseyinin çalışması hakkında Kent Konseyi Başkanı Abdullah GÜRBÜZ' den bilgi aldı.

Kent Konseyi Başkanımız Abdullah GÜRBÜZ "Tokat Milli Eğitim Müdürü olarak sizin göreve gelmenizden sonra çok önemli değişiklikler olduğunu biliyoruz. Öncelikle şahsım adına kentim adına ve Konsey adına hoş geldiniz diyorum.Özellikle Kent Konseyinin bütün çalışmalarının bir ucu eğitime dayanıyor ve bağıntı kuruyoruz. Onun için eğitim bizim olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi Sayın müdürüm yaptığınız çalışmaları çok gıptayla takip ediyoruz ben bu noktada yaptıklarınız için şehrim ve konsey adına teşekkür ediyorum İnşallah daha güzel bir tokat için beraber çalışmalar düzenleyebileceğimizi ve ortak çalışmalar yapabileceğimizi ifade ediyorum tekrar bu nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent YAZICI İSE Kent Konseyinin önemli çalışmalar yaptığını Tokat Milli Eğitim Müdürlüğü olarak iş birliğine hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum dedi.

İlin eğitimle alakalı ortak konuları görüşüldü.

Ziyarete Kent Konseyi Başkanı ve İl Milli Eğitim Müdürü'nün yanı sıra Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyelerinden Ali POLAT, Ahmet Turan ERDOĞAN, Ahmet BOZ, Suna ARSLAN KÖTEN ve Osman YARDIMCI' da katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title