Haberler

Levent Üzümcü'nün 'Sultanahmet' Paylaşımı Olay Oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Levent Üzümcü'nün Sultanahmet'teki canlı bomba saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede büyük yankı uyandırdı.

İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda saat 10.20 sıralarında şiddetli bir patlama oldu. Canlı bomba saldırısı olduğu açıklanan olayda ilk belirlemelere göre, 11 kişi öldü, 15 kişi de yaralandı.

GÜNDEM BİR ANDA DEĞİŞTİ

Sosyal medyada da büyük yankı uyandıran konuyla ilgili birçok isim teröre lanet ederek tepkilerini dile getirdi. Ünlüler de üzüntülerini dile getirdi. Saldırıyla ilgili mesaj atan ünlülerden biri de Levent Üzümcü oldu.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UAYNDIRDI

Levent Üzümcü paylaştığı tweette, ''Dışarda ve içerde korkunç hatalar yaptık demeyeceklerdir tabii ki; Güçlü Türkiye'nin düşmanları iş başında açıklaması beklerken milyonlar'' ifadelerine yer verdi. Üzümcü'nün bu çıkışı sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, ünlü oyuncuya destek verenler kadar sert sözlerle eleştirenler de oldu.

İşte Üzümcü'nün tweetine yönelik tepkiler;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Levent Üzümcü Sultanahmet İstanbul Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (197)

GERCEKLER ACIDIR:

ARKADASLAR BEN BU YARATIGA AZIMA GELEN BILDIGIM BUTUN HAKARETLERI YAPARIM AMA YORUMU KALDIRIRLAR EY TURK MILLETI TURKE HAKARET EDEN BIRI TURK OLABIRMI EDEN YA ERMENIDIR YA KURTTUR YA DA TURK DUSMANIDIR BU YARATIK TA ONLARDAN BIRI NE MUTLU TURKUM DIYENE KAHROLSUN CHPHDPKK VE UZANTILARI

54
188
yanıtYanıtla
mahmutMobil-IOS:

Vatan haini iş başında...laa devlete laf edecene pkk yı işidı eleştirsene hain

59
133
yanıtYanıtla
SAVAŞ:

YAHU BUNLARI ALACAK ÜLKE YOKMU BİZ ONLAR OLMADAN DA SANAT YAPABİLİRİZ KENDİ ÜLKESİNDE OLAN PATLAMADAN MUTLU OLAN KAÇKİŞİ VARDIR ACEBA ŞU ANA KADAR 1

53
94
yanıtYanıtla
MeretmertMobil-ANDROID:

Dağılın beyler adam haklı

94
50
yanıtYanıtla
MeretmertMobil-ANDROID:

Adam doğruyu söylemiş

96
39
yanıtYanıtla
ender:

iktidar sanki sınırkapısını sonuna kadar açmamış neyidü belirsiz kişileri ülkeye koymamış ışıt sınırda çirit atarken görmezden gelmemiş pkk la masaya oturmamış imralıya heyet göndermemiş ışıda silahdesteği salmamış gibi davranan aktroler iktidara toz kondurmayıp doğru söyleyenleri linç ediyor akp giderse kim besleyeçek bu aktroleri her ay haram paralarını alıyorlar nede olsa harama alışmışlar

90
39
yanıtYanıtla
bozoklu:

bu herif gezi olaylarında boy gösteren aydın sanatçı bozuntularımızdan ne bekliyoruz

61
64
yanıtYanıtla
tose:

BU DEVLETE SATAŞANLARI, Kimler el üstünde tutuyor. ??????

70
39
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ADAM HAKLI BEYLE RDAĞILIN.

42
57
yanıtYanıtla
....:

Allah Allah .peki bu dinsiz pislik Paris saldirilarindada böyle bir yorum yapmışmı çok merak ediyorum.

yanıt86
yanıt9
Tüm 197 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title