Haberler

Levent Özgençel Peryön Güney Marmara Başkanı Oldu

Güncelleme:

Levent Özçengel, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısında Güney Marmara Şubesi Başkanlığına seçildi.

Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün lideri Prysmian Group'un Türkiye operasyonu Prysmian Group Türkiye'nin İnsan Kaynakları Direktörü Levent Özçengel, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Güney Marmara Şubesi Başkanlığı'na seçildi.

Türkiye'de insan yönetimi anlayışının yaygınlaştırılması için faaliyet gösteren ve bu alanda liderlik eden Türkiye İnsan Yönetimi Derneği'nin (PERYÖN) yeni Güney Marmara Şubesi Başkanı, 25 Ocak 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı ile Levent Özçengel oldu. Özçengel'in Güney Marmara Şubesi Başkanı seçildiği PERYÖN, Avrupa Personel Yönetimi Derneği (EAPM)'nin ve Dünya Personel Yönetimi Dernekleri Federasyonu (WFPMA)'nın üyeleri arasında yer alarak Türkiye'yi temsil eden tek kuruluş olarak da dikkat çekiyor.

İnsan kaynakları yönetici, akademisyen, uzman ve danışmanlarını bir araya getiren bir meslek kuruluşu olarak, Türkiye'de 1971 yılında kurulan PERYÖN'ün Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda başkanlığı açıklanan Levent Özçengel yaptığı konuşmasında; "PERYÖN'ün Güney Marmara Şubesi olarak kurulduğumuz 1998 yılından bu yana çalışmalarımızı daha da hızlandırarak devam ediyoruz. İnsan kaynakları yöneticileri arasında mesleki işbirliği ve koordinasyonu tesis etmeye devam ederken, sosyal dayanışma yaratarak, daha da kuvvetlenmiş ve gelişim içinde bir dernek olmaktan dolayı mutluyuz. Çok köklü ve başarılı bir dernek olan PERYÖN Güney Marmara Şubesi'nin önceki dönem çalışmaları ve başarıları bizlerin üzerine daha çok sorumluluk yüklüyor. Tek amacımız, gönüllülük esası ile çalışan bu mesleki kuruluşu daha ileriye götürmek olacak." dedi.

İnsan gücü yönetiminin gelişmesine katkıda bulunmak, personel ve insan kaynakları yöneticileri arasında mesleki ve sosyal dayanışmanın gelişmesini sağlamak ve çalışma barışına katkıda bulunmak gibi ilkeleri amaç edinen PERYÖN'ün Güney Marmara Şubesi'nin yeni başkanı Özçengel'in yönetim kurulu listesinde farklı sektörlerden birçok isim yer alıyor. Bu isimler; Coşkunöz Holding İK ve Kurumsal İletişim Müdürü Bige Tınmazsoy SUSUZLU, Çimtaş İK Grup Müdürü Fatih ŞENLİ, Oyak-Renault İK Bireysel Yönetim ve Org. Gelişim Dep. Müdürü Yasemin ŞAHİN, Borçelik İK Müdürü Okan ERMETİN, Nestle İK Müdürü Özlem BAŞ BAYRAKTAR, Chassis Brakes İK ve Kurumsal İletişim Müdürü Arzu ÖNEYMAN, Sheraton Bursa Hotel & Aloft Bursa Complex İK Direktörü Burcu ULUGÜL, TOFAŞ İK Müdürü Mesut CENGİZ ve Bosch İK Departman Müdürü Şebnem KARA'dan oluşuyor. Denetim Kurulu'nda ise, Sirena Marine İK Müdürü Oylum ÖZTÜRK, Özhan Marketler Zinciri İK Müdürü Cengiz ÇATALKAYA, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası Avukatı Selçuk KOCABIYIK, Kerevitaş İK Yöneticisi Duygu COŞKUN, Ficosa International İK Müdürü Emre KARABABA ve Sinta İnşaat İK Müdürü Kadri ÖZFINDIKLI gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title