Haberler

Levent Nazifoğlu'ndan Bruma Müjdesi

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Hollanda'nın PSV Eindhoven Kulübünden teklif alan Portekizli oyuncu Armindo Bruma'nın takımda kalacağını söyledi.

Nazifoğlu, GSTV'de katıldığı programda yaptığı açıklamada, Bruma'nın kabiliyet ve sürat açısından dünyada önde gelen 5 oyuncudan biri olduğunu ve hiçbir yere gitmeyeceğini vurgulayarak, "Bruma bizim çocuğumuz. Taraftar rahat olsun Bruma bizimle kalacak. Hiçbir yere gitmeyecek. PSV'den teklif geldi. Keşke herkese teklif gelse, bizler otursak, toplantılar yapsak, bunların üzerine konuşsak. Bruma için gelen teklife mutlu olduk ama Bruma'yı 10 milyon avrolara bile vermeyeceğiz." diye konuştu.

Levent Nafizoğlu, Bruma'nın sarı-kırmızılı takımın İsviçre'de yaptığı kampın yıldızı olduğunu dile getirdi.

"Hem orta saha hem forvete takviye yapacağız"

Levent Nazifoğlu, orta sahada oyuncu kaybettiklerini belirterek, yeni sezon öncesinde 3 transfer yapacaklarını bildirdi.

Teknik direktör Jan Olde Riekerink'in transfer konusunda pası yönetime attığını aktaran Nazifoğlu, "Orta sahada oldukça oyuncu kaybettik. Onların yerine oyuncu alacağız. Hem orta saha hem forvete takviye yapacağız. Teknik heyet İsviçre'de 6-7 saatini bu işe ayırıyordu. Sportif AŞ'de bu önerileri değerlendiriyoruz. Ardından harekete geçiyoruz. Çok ihtimal var ama herhalde 3 oyuncu alacağız." ifadelerini kullandı.

Nazifoğlu, takımdan gönderilecek oyuncuların da belli olduğunu belirterek, "Gidecek oyuncuları belirledik. Bize sunulan kadroyu orada onayladık. Önce menajerleri ile konuşup kendilerine ileteceğiz. Bu oyuncular Danimarka kampında olmayacak." açıklamasında bulundu.

"Lucas Leiva ile ilgileniyoruz"

Levent Nazifoğlu, İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Brezilyalı orta saha oyuncusu Lucas Leiva ile ilgilendiklerini söyledi.

Orta alan için başka alternatiflerinin de olduğunu aktaran Nazifoğlu, şöyle devam etti:

"Leiva ilgilendiğimiz oyunculardan biri ama başka alternatifleri de var. Ön libero için onlardan biri alınacak. Jason Denayer'i almak ise bizim elimizde değil. Kulübü Manchester City'nin kabul etmesi gerekir. Jason burada çok mutluydu. Kulübü izin verirse biz de hocamız Riekerink de buna 'hayır' demeyiz."

"Sneijder, bize kalacağını söyledi"

Levent Nazifoğlu, Wesley Sneijder ile Fernando Muslera'nın takımdan ayrılmasının gündemde olmadığını belirtti.

Sneijder'i bu sezonun yeni transferi olarak gösteren Nazifoğlu, "Sneijder bize kalacağını söyledi. Bence bu senenin yeni transferi. Zaten gönderecek olsak kaptan olarak sahaya çıkarmazdık. Genç bir oyuncu gibi. Tüm arkadaşlarına örnek oluyor. Muslera ile de böyle bir ayrılık gündeme bile gelmedi. Teklif gelirse çok enteresan ve herkesin hemfikir olacağı bir rakamın olması lazım." diye konuştu.

Takımdan ayrılmak isteyenlerin belli koşulları yerine getirmesi gerektiğini vurgulayan Nazifoğlu, "Dzemaili bizim kontratlı oyuncumuz. Sadece Dzemaili değil, oyuncu gitmek istiyorsa son yıl kazandığı parayı getirir, gider. Dzemaili de diğerleri de bizim oyuncularımız. Nasıl ki biz 'git' dediğimizde bir oyuncu gitmiyorsa oyuncu da 'ben gideceğim' deyince gidemez." görüşlerini aktardı.

"Riekerink'e kefilim"

Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi, altyapı koordinatörü olarak geldiği kulüpte A takım teknik direktörü olarak devam eden Hollandalı çalıştırıcı Riekerink'e kefil olduğunu dile getirdi.

Nazifoğlu, Riekerink'in futbolu çok iyi bildiğini anlatarak, "Türk futbolu için en önemli eksiklerden biri taktik çalışmalar. Riekerink futbolu çok iyi biliyor. Hocamız, Galatasaray'daki değişimi taraftarlara yansıtacaktır. Taraftarlardan ricam Riekerink'ten şüpheleri olmasın. Ben ona inanıyorum ve kefilim." diye konuştu.

Teknik heyetten ayrılan kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in yerine Fadıl Koşutan ile devam etmek istediklerini vurgulayan Levent Nazifoğlu, "Taffarel, Galatasaray için çok önemli biri. Arkadaşımız Fadıl Koşutan 4 senedir Taffarel ile beraberdi. Tafo'nun 'benden bile iyi' dediği bir arkadaşımız. Şahsi görüşüm, Fadıl'la devam etmemiz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Galatasaray Eindhoven Hollanda Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title