Haberler

Levent Nazifoğlu: "Bruma Galatasaray'da Kalacak"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Portekizli yıldız futbolcu Bruma’nın takımda kalacağını açıkladı.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Portekizli yıldız futbolcu Bruma'nın takımda kalacağını açıkladı. Nazifoğlu ayrıca sarı-kırmızılıların beklediği transferleri çok yakında açıklayacaklarını belirtti.

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, sarı-kırmızılıların Danimarka kampında GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Hazırlık maçında oynadıkları Aarhus'un Danimarka'daki ilk 2 maçında 6 puan kazanmış bir takım olduğunu söyleyen Levent Nazifoğlu, "Bizden bir ay daha fazla idman yapan bir takımdı. İlk dakikalarda biraz baskılı bir oyun oldu ama bizim çocuklar kalite ve tecrübeleriyle rakip takımı aşmayı başardılar. Özellikle ikinci yarı güzel bir oyun sergilediler ve güzel bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

"Bruma Galatasaray'da kalacak"

Portekizli yıldız futbolcuları Bruma'nın hakkında çıkan takımdan gidecek haberlerine Nazifoğlu, şöyle cevap verdi:

"Evvelki açıklamalarımda da Bruma'nın bizimle kalacağını söylemiştim. Kalacağını ispatlamamız için daha ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum. Devamlı, 'gidiyor, kalıyor' deniyor. Taraftar merak etmesin, Bruma Galatasaray'da kalacak."

"Planlarımız yerinde işliyor"

Kamp sürecinin çok iyi ilerlediğini ve lige kadar hazır bir Galatasaray olacağını belirten Nazifoğlu, "İlk kampta bir yükleme yapıldı; çocuklar yavaşladı. Şimdi de hızlandırma antrenmanları yapılıyor. Önümüzde bir Manchester United maçı var, bizim için ciddi bir sınav olacak. Sonra da kupada Beşiktaş ile oynayacağız. Bence lige hazır olacağız, planlarımız yerinde işliyor" diye konuştu.

"Çok yakında transfer müjdeleri vereceğiz "

Sarı-kırmızılı taraftarların beklediği transferler için yakın zamanda müjdeyi vereceklerini vurgulayan Levent Nazifoğlu, "Transferlerin bu kadar gecikme nedeni, konuştuğumuz isimlerin önemli futbolcular olması ve Türkiye'nin gündeminden dolayı çekingen yaklaşmaları. Daha evvel de söyledim. Alacağız! Çok yakında o müjdeleri vereceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Danimarka Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title