Haberler

Levent Kırca'nın Son İsteği Filminin Vizyona Girmesiydi

Güncelleme:

Önceki gece tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman usta oyuncu Levent Kırca'nın son isteği "Sarhoşum Gel Beni Al" adlı filminin vizyona girmesiydi.

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karaciğer kanseri nedeniyle tedavi gören tiyatrocu Levent Kırca önceki gece geç saatlerde hayata gözlerini yumdu.

KIRCA'NIN VASİYETİ

Cengiz Semercioğlu bugün Hürriyet'teki köşesinde Levent Kırca'nın son isteğinin bir süre önce çektiği 'Sarhoşum Gel Beni Al' filminin vizyona girmesi olduğunu söyledi.

Semercioğlu'nun yazısından o bölüm:

"Peki son isteği neydi Levent Kırca'nın? Bir süre önce çektiği "Sarhoşum Gel Beni Al" adlı filminin vizyona girmesi... Vizyona girdiğini göremeden vefat etti. Son vasiyet olarak vizyona girmeli mi bu film? Kararı verecek olan, ailesi... Ancak girerse aklımızda yer eden "Levent Kırca komedisi"nin de zarar göreceğini söylüyor filmi görenler. İzleyen bir-iki dağıtımcı arkadaşım, belki yorgunluk dönemi olduğundan, belki sağlık problemlerinden Levent Kırca'nın filmde yapmak istediğini tam gerçekleştiremediğini söylüyor.

"Sarhoşum Gel Beni Al" vizyona girip izlenmese... Beğenilmese... Sanki Levent Kırca'nın hatırasına saygısızlık olacakmış gibi geliyor bana. Bu yüzden bilmiyorum. Vizyona girmeli mi, girmemeli, ailesi kararı versin... Ama ne olursa olsun, Levent Kırca son bir filmiyle değerlendirilemeyecek kadar büyük bir oyuncuydu. Nur içinde yat Levent Abi. Bizi o kadar çok güldürdün ki, hakkını helal et..."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Marmara Üniversitesi Cengiz Semercioğlu Levent Kırca Pendik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

Ismi lazim degil:

Atesin bol olsun kocum

40
35
yanıtYanıtla
hamza:

Seninde dünyada ateşin bol olsun koçum. ölünün arkasından konuşma koçum. sen melek değilsin

yanıt7
yanıt6
DR-HAYRi:

türk toplumunu yoldan cikaran, , acimasiz yapan, , duygusuz ve tenbel yapan, kesinlikle ve kesinlikle, kemalist laik sistemin kokmus ürünü olan, bu artist ve müzisyen tayfasidir.

40
28
yanıtYanıtla
MALATYALI:

VAYY BE VASİYETE BAK! ADAM ÖLÜM DÖŞEĞİNDE BİLE HALA AKLI FİKRİ İÇKİDE SARHOŞLUKTA! EEE BOŞUNA DEMEMİŞLER NASIL YAŞARSAN ÖYLE ÖLÜRSÜN DİYE. . . .

34
26
yanıtYanıtla
Adı BarışMobil-ANDROID:

Allah lanet eylesin.Nar içinde yatsın.

19
36
yanıtYanıtla
MELİSA:

Çok severdim, çok büyük bir sanatçı onunla büyüdük, şu kötü dünyada yüzümüzü güldüren nadir insanlardan birisiydi, nur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, din konusuna gelince bu konuda hiçbirimize yorum yapmak düşmez, o insanların Allahla arasındaki bişey, bizim için yaptıkları önemli, sayesinde çok güldük uzun yıllar, benim için ve biçok insan için önemli bir yeri olan sanatçı. . .

49
4
yanıtYanıtla
bir soru:

bir devlet en fazla vergiyi alkolden alıyorsa, en fazla parayı diyanete harcıyorsa , imamın maaşını sarhoş ödüyorsa , bu caiz midir ? bilemedim ki ?

36
10
yanıtYanıtla
Safari:

Müslümanların zihniyeti,ya bizdensin yada dilsin,ya bizden olursun yada ölürsün,peki bu hakkı nerden alıyon,allahtan diyor,..allah nerde,kuranda diyor..kuran çelişkilerle dolu körmüsün diyorum,ben arapça bilmem diyor..,madem bilmiyorsan niye inanıyon

7
36
yanıtYanıtla
abas ve balas:

içki gelsin seni kortarsin levent cilham zebanilari seni beklıyor

17
21
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

sarhoş

14
22
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title