Haberler

Let's Do It" Alanya'da Yağmur Altında Yapıldı

Tüm Akdeniz ülkeleriyle eş zamanlı olarak düzenlenen "Let’s Do It" Ulusal Temizlik Günü, Antalya’nın Alanya ilçesinde aralarında turistlerin de bulunduğu 100 kadar katılımcıyla gerçekleştirildi.

Tüm Akdeniz ülkeleriyle eş zamanlı olarak düzenlenen "Let's Do It" Ulusal Temizlik Günü, Antalya'nın Alanya ilçesinde aralarında turistlerin de bulunduğu 100 kadar katılımcıyla gerçekleştirildi.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen ve 22 Akdeniz ülkesinde aynı anda yapılan "Let's Do It" Ulusal Temizlik Günü, Alanya'ya bağlı Konaklı Mahallesi'ndeki Titan Garden Otel'e ait sahilde yapıldı. Alanya Çevre Eğitim ve Mavi Bayrak Derneği (ALÇED) öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyona yerli ve yabancı yaklaşık 100 kişinin yanı sıra Konaklı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri de destek verdi.

Ellerindeki çöp poşetleriyle plajda temizlik yapan gönüllüler, organizasyonun ardından müzik eşliğinde dans ederek eğlendi.

Organizasyon hakkında bilgi veren ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan, "22 Akdeniz ülkesiyle birlikte Alanya'da da kötü hava koşullarına rağmen organizasyonumuzu gerçekleştirdik. Bu proje tüm dünyayla birlikte aynı gün aynı saatte 5 yıl boyunca yapılmaya devam edecek. Sahillerimiz temiz olduğu için çok fazla çöp bulamadık. Türkiye olarak Mavi Bayrak sayısında İspanya ve Yunanistan'ın ardından dünya üçüncüsüyüz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Antalya Akdeniz Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title