Haberler

Leonardo DiCaprio ile Tufandan Önce Belgeseli, Nat Geo'da!

Leonardo DiCaprio'nun yapımcılığını üstlendiği ve bizzat yer aldığı, Martin Scorsese'nin baş yapımcı olduğu "Tufandan Önce" 30 Ekim Pazar günü 20.00'da Nat Geo'da gösterilecek.

Heyecanla beklenen belgeselde çevre aktivisti, Birleşmiş Milletler iklim değişikliği elçisi ve Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio yapımcılığı üstleniyor ve bizzat yer alıyor. Efsane yönetmen Martin Scorsese ise baş yapımcı olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. İklim değişikliği konusundaki sorunların ve muhtemel çözümlerin tartışıldığı belgeselde Amerika Başkanı Barack Obama, Eski Amerika Başkanı Bill Clinton, Amerika Dış İşleri Bakanı John Kerry, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-moon ve Papa Fransis'in yanı sıra NASA araştırmacıları, orman koruyucuları ve çeşitli bilim insanlarıyla görüşmeler izleyicilerle paylaşılıyor.

Tufandan Önce belgeseli kapsamında DiCaprio, iki yıl boyunca Nat Geo kaşifi Enric Sala ile donmuş nehirlerden Sumatra'daki kayıp orangutan habitatlarına, dünyanın en yüksek tepelerinden Palau'nun kaybolan habitatlarına kadar pek çok farklı yerde çekimler gerçekleştirdi. Gezegenin çeşitli noktalarına yaptığı ziyaretler ve gerçekleştirdiği kapsamlı görüşmeler ile DiCaprio, bu belgeselde iklim değişikliğine dair sorunları irdeleyerek, çözüm önerilerini araştırıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birleşmiş Milletler Martin Scorsese Barack Obama Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title