Haberler

Lens'in Bonservisi İçin Fenerbahçe'nin En Büyük Rakibi PSV

Güncelleme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla adından söz ettiren Lens'in sözleşmesini almak için yönetim harekete geçti. Ancak Lens için Hollanda ekibi PSV de talip oldu, iş kızıştı.

Bonservisi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'de bulunan Jeremain Lens, sezon başında Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olmuştu. Sarı lacivertli forma altında gösterdiği performansla tekrar Hollanda Milli Takımı'na seçilen futbolcu için flaş bir iddia ortaya atıldı.

DÖNMEK İSTEMİYOR

Premier Lig'de zor günler geçiren ve sezonun küme düşme adaylarından olan Sunderland'in oyuncuyu sezon sonunda takımda tutmasının zor olduğu ifade edilirken Lens'in de İngiltere'ye geri dönmeye sıcak bakmadığı aktarıldı.

EN KÖTÜ 7 MİLYON EURO

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla sarı lacivertli taraftarların en sevdiği futbolcuların başında gelen Jeremain Lens için Aziz Yıldırım ve yönetimi de oldukça istekli. Ancak transferle ilgili en büyük problem oyuncunun el yakan bonservis bedeli. İngiliz kulübünün 11 milyon Euro bedelle aldığı futbolcuyu en az 7-8 milyon Euro bedelle bırakması bekleniyor.

LENS İÇİN EN BÜYÜK RAKİP PSV

Hollanda basınında yer alan haberlerde PSV'nin sezon sonunda Lens'in transferi için 8 milyon Euroyu (30 milyon TL) gözden çıkarabileceği aktarıldı.

BRUMA'YI ALAMADI İBRE LENS'E DÖNDÜ

Sezon başında Galatasaray'dan Bruma'yı isteyen ancak sarı kırmızılı kulübü transfer için ikna edemeyen PSV, bu kez de Fenerbahçeli Lens'i istiyor. Eski futbolcusu için nabız yokladığı ifade edilen kulübün sezon sonunda Fenerbahçe ile ciddi bir yarışın içine girmesi bekleniyor.

(Yenişafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title