Haberler

LEK " TEKTAŞ ALIMINDA BAYANLARIMIZIN BİLGİSİNE VE İLGİSİNE HAYRANIM"

ilandır

Her yaşta kadının büyük bir keyifle kullandığı, yeni evlenen çiftlerin artık alyans kadar büyük önem verdiği tektaş pırlanta yüzükler, artan ilgiyle hem ülkemizde hem de Dünyanın çok farklı noktalarında talep görüyor

Tektaş dendiğinde sektörümüzde ilk akla gelen markalardan biri olan ve bu ürün grubuna büyük AR-GE yatırımları yapan Sina Diamond; özellikle yurtiçinde çok bilinçli bir alıcı kitle ile karşılaşıyor. Sina Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Barış Lek; Dünyadaki en bilinçli pırlanta kullanıcısının Türk bayanlar olduğunu, takıseverlerin tektaş almadan önce ciddi bir araştırma yaptıklarını söylüyor.

Dünyanın neresinde olursanız olun, mücevhere tutkuyla sarılan ve ona aşk besleyen kadınlar görebilirsiniz. Bugün mücevher bir takıya sahip olmak, birçok bayanın hayalini süslüyor. Tektaş takılar da mücevher takıların içinde kendine önemli bir yer ediniyor. Bugün her bayan bir tektaş hayali kuruyor veya bir tektaşa sahip olmanın mutluluğunu yaşıyor. Tektaş takı grubuna yıllarını veren ve yüzlerce farklı model ile adeta bu ürün grubunda ekol kabul edilen Sina Diamond; tektaşın bilinçli tüketicisi için büyük bir özenle hazırlanıyor. Markanın Yönetim Kurulu Başkanı Barış Lek; tektaş almadan önce Türk tüketicisinin; taşın renginden, kalitesine kadar birçok kriteri masaya yatırdığını, %90 oranla sertifikalı tektaş alımı tercih edildiğini ve Dünyanın çok farklı noktalarındaki tüketicilere göre daha bilinçli bir alışveriş yaptıklarını ifade ediyor.

Bilinçli müşteriye sunum yapmak, bu müşteriyle alışveriş yapmanın daha da keyifli olduğunu kaydeden Barış Lek; "Ne fiyat aralığında ne alacağını çok iyi bilen yerli tüketicimiz, ortalama tektaş için 3000 TL ile 6000 TL arasında bir model seçimi yapıyor. Son dönemde Türk tektaş alıcısı, 0.30 krat ile 1 krat arasında pırlantalı tektaşa ilgisi yoğun oluyor. 10 bin ile 25 bin TL arasında ürün satışları da yabana atılmayacak sayılarda" diye konuştu.

Ülkemizde H renginde SI iç kalitesinde pırlantaların çok daha fazla tercih edildiğini belirten Lek; konuyla ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Tektaşta ülkemizde beyaz altın %98 oranında tercih ediliyor. Çok az rose ve yeşil altın üzeri pırlantalı tektaş satışı gerçekleşiyor. Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgelerimiz tektaş yüzük satın alımında ön sıralarda yer alıyorlar. Fakat 7 bölgemizde de tektaş talebi var. Tektaş almadan önce bir aya yakın araştırma yapan müşteriler ile karşılaştım. Tektaş alımında nereden ürünün alındığı ve sertifikalı olması çok önemli iki unsur olarak ön plana çıkıyor. SI kalitenin altında taş alımı minimum seviyede kalıyor. Tektaşın ardından beştaş yüzükler satılıyor. Beştaş yüzükler düğünlerde tektaşla birlikte takılabildiği gibi ilerleyen yıllarda özellikle Anne olunduğunda hediye olarak daha fazla tercih ediliyor. Tektaşı olanların çoğu yakın zaman içinde beştaşa da sahip olmak istiyor."


Sina Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title