Haberler

Leicester City, Deplasmanda Manchester City'i 3-1 Mağlup Etti

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig lideri Leicester City, üç puan gerisindeki Manchester City'i 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçti.

İngiltere Premier Lig lideri Leicester City, Manchester City'i deplasmanda 3-1 mağlup ederek ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Bu sezon sahasında en çok puan kazanan takım olan Manchester City, ligin deplasman maçlarından en fazla puanla dönen ekibi Leicester City'i Etihad Stadı'nda ağırladı.

LEICESTER HUTH İLE ÖNE GEÇTİ

Konuk ekip, karşılaşmanın hemen başında Huth'un golüyle öne geçti. 3 dakikada sağ taraftan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Mahrez'in ortasına Demichelis ile hareketlenen Huth, meşin yuvarlağı kaleci Hart'ın solunda filelerle buluşturdu ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

MAHREZ 2-0 YAPTI

İkinci yarıya da benzer bir başlangıç yapan ve erken gol bulan Leicester City, farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan etkili gelen Cezayirli futbolcu Mahrez, ceza alanına girer girmez sert bir şutla durumu 2-0 yaptı. Ligde en son aralık ayında Everton'a iki gol atan 24 yaşındaki Mahrez, 662 dakikalık gol suskunluğunu Manchester City maçında bozdu.

AGUERO'NUN GOLÜ YETMEDİ

60. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Huth, sol taraftan kullanılan köşe atışında ceza alanında iyi yükselerek topu üçüncü kez Hart'ın koruduğu kaleye gönderdi. Mücadelenin 88. dakikasında Arjantinli futbolcu Agüero, takımı adına farkı ikiye indiren golü kaydetti ancak kalan dakikalarda skoru koruyan Leicester City sahadan üç puanla ayrıldı.

LEICESTER ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDI

İtalyan teknik adam Claudio Ranieri'nin çalıştırdığı Leicester City, bu galibiyetle puanını 53'e çıkarırken, en yakın takipçisi Manchester City ile de arasındaki puan farkı altıya yükseldi. Leicester City ligde gelecek hafta şampiyonluğun diğer adayı Arsenal ile Emirates Stadı'nda puan mücadelesi verecek.

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

HürriyetMobil-IOS:

Adalet rumuzlu sizin bu yorumunuz haberle ne alakası var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title