Haberler

Legoland Discovery Centre İstanbul?un Şanslı İsmi Deniz Can Doğan Oldu.

Legoland® Discovery Centre İstanbul'da Master Model Builder olarak yeni modeller geliştirecek, sergiler hazırlayacak ve eğlence merkezini ziyaret eden binlerce çocuk ile beraber vakit geçirecek kişi belli oldu.

Legoland® Discovery Centre İstanbul'da Master Model Builder olarak yeni modeller geliştirecek, sergiler hazırlayacak ve eğlence merkezini ziyaret eden binlerce çocuk ile beraber vakit geçirecek kişi belli oldu. Tam bir gün süren Brick Factor etkinliğinde Lego® parçaları ile yarışan adaylardan Deniz Can Doğan, rakiplerini geride bırakarak LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul'da çalışmaya hak kazandı.

11 Nisan Cumartesi günü Forum İstanbul'da gerçekleştirilen Brick Factor etkinliğinde adaylar, Lego parçaları ile yaptıkları birbirinden farklı modeller ile jüriyi etkilemek için ter döktü. Toplam 17 adayın 3 farklı etapta yarıştığı günün kazananı, Deniz Can Doğan oldu.

Yarışmanın ilk bölümünde adaylar, yarım saat içinde bir hayvanın modelini yaptı. İkinci bölümde İstanbul'u temsil eden bir yapının modeli yapan adaylardan finale kalanlar ise üçüncü ve son bölümde kendilerini temsil eden bir model yapmak için maharetlerini gösterdi.

Finalde yarışan 5 kişiden tasarımı ile jüriyi etkilemeyi başaran Deniz Can Doğan, yaz aylarında açılacak Legoland® Discovery Centre'da tam zamanlı olarak çalışmaya hak kazandı.

İstanbul Üniversitesi Eski Yunan Dili ve Edebiyatı bölümü öğrencisi olan ve aynı zamanda aşçı olan Doğan, yarışmaya ilişkin şunları söyledi: 'Çocukluğumdan beri Lego parçalarıyla oynuyorum. Zaman geçmesine rağmen bu ilgim hiç azalmadı ve bir hobi haline geldi. Şu an bir hobimin bana bir iş kazandırmış olmasından dolayı çok mutluyum ve şaşkınım. Hayallerimin işinde çalışmaktan daha güzel bir şey olamaz sanıyorum. Çok heyecanlıyım ve açılışı iple çekiyorum.'

Yarışmayı izlemeye gelenler arasında cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ayşe Kucuroğlu, Elif Gönlüm, Sitare Akdilek ve Zeynep Ilıcalı gibi ünlü isimler de vardı. Tüm gün süren heyecanın dorukta olduğu yarışma sırasında keyifli anlar yaşanırken yarışmayı çocukları ile izlemeye gelenler Lego® alanlarında güzel bir gün geçirdi.

Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Legoland® Discovery Centre Genel Müdürü Sarper Suner, 'Legoland® Discovery Centre, henüz açılmadan insanlara her zaman mutlu olunabilecek şeyler olduğunu göstermeye başladı bile. Brick Factor etkinliği yalnızca bir kişiyi işe almak yerine gün boyu birçok kişinin hayatına dokundu; aileler çocukları ile mutlu bir gün geçirdi, yarışmacılar unutamayacakları anlar yaşadı, Deniz Can Doğan hayallerindeki işe kavuştu. Markamızın amacı da bu; her zaman insanları mutlu edebilmek ve buradan güler yüzle çıkmalarını sağlamak' şeklinde konuştu.

Yarışma ve Legoland® Discovery Centre İstanbul hakkında daha fazla bilgi için internet sitesini, YouTube ve Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

(Tür: İstanbul)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lego Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title