Haberler

Lefkoşa ve Foça Dostluğu

Güncelleme:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ve KKTC İzmir Konsolosu Uğur Umar, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Konukseverliği ve misafirperverliği için Başkan Demirağ'a çok teşekkür ettiğini ifade eden Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı ; "İzmir Ticaret Odası'nın davetlisi olarak, İzmir'de iken; özellikle bizlerle yakın ilişkiler içerisinde bulunan Foça Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirağ'ı ziyaret etmek istedik. Lefkoşa ile karşılıklı işbirliği olanaklarını, kültürel ve sosyal anlamda geliştireceğiz. Kendisiyle çok güzel bir görüşme gerçekleştirdik" dedi.

Lefkoşa ve Foça arasındaki dostluğun devam edeceğini ve karşılıklı ilişkilerin her zaman sıcak biçimde yürüyeceğini ve ilerleyeceğini belirten Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'da; "Sayın Başkan Mehmet Harmancı'ya ziyareti için çok teşekkür ediyoruz. Kuzey Kıbrısımızın Başkenti Lefkoşa Belediye Başkanı'nı Foça'da ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki süreçte, hem işbirliği hemde farklı projelerde ortak noktalarda olmak için sohbet edeceğiz. Kendisini, Sayın Konsolosumuzla birlikte Foça'da ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Lefkoşa ve Foça iyi işler yapacaktır, iyi projeler üretecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Harmancı Gökhan Demirağ İzmir Foça Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title