Haberler

Leaseplan, Türk Basketboluna Sponsor Oldu

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olan LeasePlan, Spor Toto Basketbol Ligi’ne 5 yıl süreyle sponsor oldu.

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olan LeasePlan, Spor Toto Basketbol Ligi'ne 5 yıl süreyle sponsor oldu.

LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, Türkiye'ye ve Türk basketboluna duydukları güven çerçevesinde bu kararı aldıklarını ve basketbolun ülkemizde lider spor branşı olma yolunda büyük mesafe kat ettiğini belirterek "Sektöründe dünya lideri bir markayız ve Türkiye pazarında da öncü ve lider pozisyonumuzu pekiştirmek istiyoruz. Bu anlamda Türk basketbolu ile paralel hedeflerimiz var. Yalnızca ticari büyüme değil bulunduğumuz toplumlara sosyal anlamda da fayda sağlamak en önemli değerlerimizden biri" dedi.

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede 1 milyon 500 bin adede yakın dev bir araç filosunu yönetmekte olan LeasePlan, Spor Toto Basketbol Ligi'ne 5 yıl süreyle sponsor oldu. Avrupa'nın en güçlü ligleri arasında yer alan ve bu yıl ilk kez Euroleague, Eurocup ve FIBA Avrupa Kupası'nda toplam 10 takımla temsil edilen Türk basketbolunun gerçekleştirdiği atılımın bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden LeasePlan Türkiye Genel Müdür Türkay Oktay, Türk Basketbolu ile ortak hedefleri olduğunu vurguladı.

2020 yılına kadar Spor Toto Basketbol Ligi resmi sponsorları arasında yer almalarının Türkiye ve Türk basketboluna duydukları güvenin bir ifadesi olduğunu da kaydeden Türkay Oktay, "Sektöründe dünya lideri bir markayız ve Türkiye'de de öncü ve lider pozisyonumuzu pekiştirmek istiyoruz. Basketbol ülkemizde en çok sevilen ve en çok izlenen branş olma yolunda büyük mesafe kat etti. Basketbolun geleceğinin yeniden yapılandırıldığı sürece katkı sağlamak bizim için büyük mutluluk. LeasePlan ticari büyümenin yanında içinde bulunduğu toplumlara sosyal anlamda da fayda sağlamayı amaçlıyor. Bu nedenle Türk basketbolunun hedeflerine ulaşmasında biz de elimizden geleni yapacağız" dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay, "Son senelerde dünyada basketbol güç merkezi olan TBF, aynen LeasePlan gibi dünya markası olmayı hedefliyor. Avrupa'nın en çekişmeli ligi olan Spor Toto Basketbol Ligi'nin daha da üst seviyeye yükselmesi sponsorlarımızın desteğiyle mümkün oluyor ve LeasePlan ile beraber ortak hedeflerimize ulaşacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title