Haberler

Laz Marks Gözaltına Alına Alındı

Güncelleme:

Politik stand up Laz Marks'ı sahneleyen Haldun Akçıksözlü, stand up oyununda dönemin Başbakan'ı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla Yargıtay tarafından kesinleşen 6 bin TL para cezasını ödemediği gerekçesiyle gözaltına alındı. Sorasında, para cezasını ödeyen Açıksözlü serbest bırakıldı.

ALMANYA'YA GİDERKEN YAKALANDI

BirGün'ün haberine göre, tiyatro gösterimi için Almanya'ya giderken havaalanında gözaltına alınan Açıksözlü, Bakırköy Adliyesi'ne getirildi. Açıksözlü, cezasının kesinleştiğinden haberi olmadığını belirterek, herhangi bir tebligatın yapılmadığını bildirdi.

6 BİN LİRA PARA CEZASI ALMIŞTI

Leman Kültür ve Canşenliği Oyuncularının ortak yapımı olarak bir yıldır sergilediği "Laz Marks" adlı oyunu nedeniyle oyunun yönetmeni ve oyuncusu Haldun Açıksözlü hakkında "Başbakan'a hakaret" iddiasıyla 2011 yılında dava açılmıştı. Başbakan'ın avukatının da müdahil olduğu Çorum'daki davada Açıksözlü'ye 6 bin lira para cezası verilmişti. Ceza, Yargıtay tarafından onanmıştı. Para cezasını ödeyen Açıksözlü serbest bırakıldı.

Haldun Açıksözlü de sosyal medyada durumu şöyle açıkladı:


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yargıtay Almanya Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

hh:

ülkede milyon sorun var ama sözde cumhurbaşkanına en küçük olumsuz bir şey denildiğinde bütün devlet harekete geçiyor bu ülkede tayip putu denen bir şey var ama ataput saçmalığını çıkaranlar tayip putçulardır

8
11
yanıtYanıtla
yoldaş dadaşyev:

Hayat başından basmış, kafası içine girmiş diye adam türüne benzemiyor, ya oranqutanq. ya da hibbon bu adam yau kardeşim.

1
0
yanıtYanıtla
yoldaş dadaşyev:

Qaqauziyada ünlü bir ressam var, Peter Vlax diye, ona da benziyor. Qaqauzmu bu lazmı?Anlayamadık ki.

1
0
yanıtYanıtla
RevolutioN:

Yorum Yok sadece gülüyorum ülkenin bu kadar sorunu varken yapılan habere bak!!!

1
0
yanıtYanıtla
yoldaş dadaşyev:

Laz Marks deyil, Laz Demis Rousos. Bunun yarısı kesinlikle Mısır yahudisi, öbür yarısı da alman-laz karışığı. Çünki Marksın da, Rousosun da yarısı yahudi olmuş, biri alman yahudisi, digeri yunan yahudisi. Neyse. O kadar da önemli şahsiyyet deyil diye derin düşünceler kullanmaya ihtiyac yok.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title