Haberler

LAYSİAD'da Görev Değişikliği

Güncelleme:

Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Karabük, düzenlenen törenle görevini Şenol Gür'e teslim etti.

Ladikli Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (LAYSİAD) Başkanı Süleyman Karabük, düzenlenen törenle görevini Şenol Gür'e teslim etti.

LAYSİAD tüzüğü gereği her üç yılda bir yenilenen başkanlık görevi Şenol Gür'e geçti. LAYSİAD Başkanlığı'nı üç yıldan beri sürdüren aynı zamanda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, görevini Şenol Gür'e devretti. Yeni oluşan LAYSİAD Yönetimi toplanarak aralarında görev dağılımı yaptı. Üç yıl boyunca Şenol Gür'ün Başkanlığı'nı yapacak olan LAYSİAD'da Başkan Yardımcılığı'na Zafer Dilmen, Sayman Üyeliğe Süleyman Karabük, Genel Sekreterliğe Mehmet Cahit Kaya ve üyeliklere de Mehmet Mısırlı, Abdullah Doyaroğlu ve Selahattin Güvendi geldi.

KARABÜK'E TEŞEKKÜR ETTİ

LAYSİAD'ın yeni Başkanı Şenol Gür, görevi devraldığı eski Başkan Süleyman Karabük'e üç yıl boyunca yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. LAYSİAD'ın bir kültür derneği olmaktan öteye iktisadi hedefleri olan bir dernek olduğuna vurgu yapan Gür, "LAYSİAD olarak bizden önceki yönetimimizin yaptığı çalışmaları devam ettireceğiz. Dernek olarak kurulduğumuz günden beri gerek sosyal ve kültürel etkinliklerle gerekse yatırım projelerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni bir dernek olmamıza rağmen gerçekten güzel çalışmalara ve projelere imza atmayı başardık. İnşallah yeni yönetimimizle devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hepimizin ortak amacı güzel ilçemize ve halkımıza katkı sağlamak. Bunun bilinciyle var gücümüzle çalışacağız" dedi.

LADİK HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Eski Başkan Süleyman Karabük de yaptığı açıklamada, yeni yönetime başarılar dileyerek, "Üç yıl boyunca gerçekten bir aile ortamı içinde çok güzel hizmetler yaptık. Yeni yönetimde de görevim devam ediyor. Böyle bir camiamın içinde bulunmaktan ve hizmet etmekten son derece mutluyum. Ladik, yazıyla, kışıyla dört mevsim boyunca yaşanabilecek güzel bir ilçemiz. Ben inanıyorum ki; Ladik yakın zamanda hak ettiği yere gelecek. Bunun için de bizler elimizden gelen gayreti bundan önce olduğu gibi bundan sonra da göstereceğiz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karabük Samsun Ladik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title