Haberler

Lastiği Patlayan Taş Yüklü Tır Devrildi

Sivas’ta taş yüklü TIR’ın devrilmesi sonucu 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

Sivas'ta taş yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 18.00 sıralarında Sivas-Ankara karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Sivas'tan Tokat'ın Artova ilçesindeki çimento fabrikasına alçı taşı götüren Ömer Kayayurt (26) yönetimindeki 58 ZC 647 plakalı TIR, Yıldızeli ilçesi yakınlarında tekerinin patlaması sonucu devrildi. Kamyondaki taşların yola savrulması sonucu Özkan Öztek, yönetimindeki 60 DK 308 plakalı otomobil ile karşı şeritten gelen Ömer Koçak, yönetimindeki 63 KV 373, Hüseyin Üzümkaya yönetimindeki 58 TL 396 ve Sacit Çavdır, yönetimindeki 06 BS 1178 plakalı otomobillerde maddi hasar meydana geldi.

AFAD VE İTFAİYE TIR SÜRÜCÜSÜNÜ SIKIŞTIĞI YERDEN BİR SAATTE KURTARDI

Devrilen TIR'da sıkışan sürücü Ömer Kayayurt, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışması sonucunda sıkıştığı yerden çıkarıldı. Sağ bacağında kırık olduğu belirtilen Kayayurt, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sacit Çavdır, kullandığı araçta bulunan ve yaralanan Fikri Çavdır ise ayakta tedavi edildi.

Kazanın ardından Sivas-Ankara karayolu gidiş istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Geliş istikametinde ise trafik tek şerit halinde kontrollü bir şekilde sağlandı. Karayollarına bağlı temizlik ekiplerince yola savrulan taşlar kepçe yardımıyla temizlendi. Karayolunda araç geçişi kontrollü olarak sağlanırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çavdır Artova Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title