Haberler

Lastiği Patlayan Otomobil Zincirleme Kazaya Neden Oldu

Güncelleme:

TEM'de lastiği patlayan sürücü, aracını güvenlik şeridi yerine yolun en soluna park edince ortalık savaş alanına döndü.

Kaza Ataşehir TEM Bağlantı Otoyolu Fetih Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Üsküdar'dan Çamlıca gişelerine doğru seyir halindeki Banu Toros'un kullandığı 34 GM 901 plakalı otomobilin lastiği Ataşehir Fethiye Mahallesi mevkiinde patladı.

Toros, içinde çocukların da bulunduğu otomobilini en sağda bulunan emniyet şeridine çekmek yerine en sola park etti. Otomobilinin arkasına yakın bir yere reflektör koyan Toros, lastiği tamir etmesi için servis beklemeye başladı. Bu sırada soldan gelen 34 KC 1997 plakalı otomobil park halindeki araca çarptı.

Bu olaydan birkaç dakika sonra da yol boş olduğu için sol taraftan hızlı bir şekilde gelen Özgül Aydar'ın kullandığı 34 ALR 82 plakalı cip park halindeki otomobile yandan çarptı.

Lastiği fırlayan cip bariyerlere çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle cip sürücüsü Özgül Aydar yaralandı. Şoka giren Aydar, olay yerine gelen trafik polis tarafından teselli edildi.

Aydar ambulansla en yakın hastaneye götürüldü. Trafik polisleri, daha büyük kazalar yaşanmaması için yolda güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle tem bağlantı yolunda uzun süre trafik yoğunluğu yaşandı.

Emniyet yetkilileri, otomobilde bir sorun yaşanması durumunda aracın en sağda bulunan emniyet şeridine çekilmesi gerektiğini belirtti. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ataşehir Fethiye Çamlıca Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title