Haberler

TEM'de Lastiği Patlayan Hafriyat Kamyonu Devrildi

Güncelleme:

TEM'De lastiği patlayan hafriyat kamyonu şarampole yuvarlandı. Sürücüsünün yaralı olarka kurtulduğu kazada, kamyon parçalara ayrıldı.

TEM Orhanlı mevkisinde İstanbul yönünde seyreden Selahattin E'nin idaresindeki 54 E 8130 plakalı hafriyat kamyonu öğle saatlerinde şarampole devrildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.



Lastiği patladığı iddia edilen hafriyat kamyonu kullanılamaz hale gelirken sürücü Selahattin E. Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Orhanlı 3.Sayfa Otomobil Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

bora can:

bu harfiyat kamyonları trafık canavarı devlet yok polis yok bunlara denetım yok bakan yok inşalah onu süren gebermiştır

4
19
yanıtYanıtla
gg:

ders olsun, çuvallarla para kazanıyorlar, lastiğe gelince ya kabak lastikle gezerler, ya dişleri olan ama 10 yıllık lastikle gezerler o da çürümüştür patlar gider, veya gider kaplama yaptırırlar, ulan kaplama yaptırınca lastiğin yanaklarına kaplama yapmıyorlar ki tabanı değişiyor ama tırı tutan lastiğin yanağı, çok iyi olmuş.

5
0
yanıtYanıtla
hhh:

O benim babam sen kendini ne saniyosun ya nasıl bir bedduadir o. Bilip bilmeden konuşmayın. Ne olursa olsun oradaki bir insan. Ayip

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title