Haberler

Lassa "Yola Sağlam Çık" Projesi Devam Ediyor

Brisa'nın lastik sektöründe 40. yılını kutlayan markası Lassa "Yola Sağlam Çık" projesi ile ticari araç kullanıcılarının yanında olmaya devam ediyor.

Brisa'nın lastik sektöründe 40'ıncı yılını kutlayan markası Lassa "Yola Sağlam Çık" projesi ile ticari araç kullanıcılarının yanında olmaya devam ediyor. 30 farklı noktada uzun yol şoförleriyle bir araya gelmeyi planlayan Lassa, sürücülerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde trafikte olmaları için yollara çıkıyor.

Brisa açıklamasına göre, lastik sektöründe 40'ıncı yılını kutlayan Lassa, ilk defa 4 yıl önce hayata geçirdiği "Yola Sağlam Çık" projesi ile uzun yol şoförlerini yanında olmayı sürdürecek. 12 Mayıs'ta Manisa'da başlayacak proje kapsamında uzun yol şoförleriyle bir araya gelecek Lassa ekibi, yaklaşık bir buçuk ay boyunca 30 farklı noktayı ziyaret ederek, güvenli sürüş için sağlıklı beslenmeden düzenli fiziksel egzersizin önemine kadar birçok farklı konuda uzun yol sürücülerini bilgilendirmeyi hedefliyor.

"Yola Sağlam Çık" TIR'ının çekicisi, bu sene projeye Ford Cargo 1846 T özel tasarım modeli ile sponsorluk desteği veren Ford Trucks tarafından sağlanırken, Petrol Ofisi ise V/Max performans serisi ürünleriyle tırın yakıt sponsorluğunu üstleniyor.

Lassa "Yola Sağlam Çık" projesine katılan uzun yol şoförlerine sağlıklı beslenme ve egzersiz konusunda yapılan bilgilendirme, ölçüm ve değerlendirmelerin ardından içinde özel tavsiyelerin de yer alacağı sağlıklı yaşam rehberi de hediye edilecek.

Uzun yol sürücülerinin yüzde 70-75'i fazla kilolarından rahatsız

Bunların yanısıra sürücüler, etkinlik alanında yer alan tavla, langırt ve sumo güreşi gibi eğlenceli aktivitelere de katılarak gün içinde yol yorgunluğunu bir mola ile atma fırsatı bulacaklar.

İlk yıllarında göz sağlığı taraması yapılan "Yola Sağlam Çık" projesi kapsamında, geçen sene de sağlıklı beslenme ve egzersiz konuları ele alınmıştı. Türkiye genelinde 3 bin 500 şoförle bir araya gelinerek, 2 bin 347 kişinin katılımı ile yapılan anket sonucunda elde edilen veriler; uzun yol sürücülerinin yüzde 70-75'inin fazla kilolarından rahatsız olduğunu, öğün atlayan, aşırı şeker ve yağ tüketen, uzun saatler çalıştıkları için spor yapmaya fırsat bulamayan sürücülerin tansiyon, şeker ve kan yağı değerlerinin yükseldiğini ortaya koymuştu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

BRİSA Lassa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title