Haberler

Lassa En Sağlam Defans Oyuncularını Seçti

Brisa ve Digitürk işbirliği ile düzenlenen ‘Lassa en sağlam defans ödülleri’ sahiplerini buldu.

Brisa ve Digitürk işbirliği ile düzenlenen 'Lassa en sağlam defans ödülleri' sahiplerini buldu.

Ortaköy Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleştirilen ödül töreninde Galatasaray'dan Semih Kaya, Fenerbahçe'den Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz ile Trabzonspor'dan Mustafa Yumlu en iyi defans oyuncuları seçildi. Törene Milan ve İtalya Milli Takımı'nın efsanevi yıldız futbolcusu Franco Baresi de onur konuğu olarak katıldı. UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında yarın Rostov ile oynayacağı karşılaşma için takımıyla birlikte Rusya'ya giden Mustafa Yumlu ise geceye katılamadı.

KORKMAZ: "EN KISA ZAMANDA ARANIZDA OLACAĞIM"

Fenerbahçeli futbolcu Egemen Korkmaz ameliyat olmasından dolayı geceye katılamadı. Gönderdiği videolu bir mesaj da Korkmaz, sakatlığından dolayı geceye katılamadığını belirterek, "Öncelikle beni bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Çok üzgünüm. Biliyorsunuz bir operasyon geçirdik. Ayakta durmakta zorlanıyorum. Taraftar gruplarına da teşekkür ediyorum bana bu ödülü layık gördükleri için. En kısa zamanda aranızda olacağım" dedi.

İRTEGÜN: "İNŞALLAH GELECEK SEZONDA DA PERFORMANSLARIMIZ YÜKSEK OLUR"

Sarı-lacivertli takımın defans oyuncusu Bekir İrtegün ise çok güzel bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, "Geçen yıl oynanan maçlarda taraftarların verdikleri oylarla seçilmiş defans oyuncuları olarak buradaydık. Egemen kardeşim sakatlığından dolayı, Mustafa Yumlu ise yarın ki maçından dolayı yoktu burada. Bizim ihtiyacımız olan bu güzel şeyler. Türk futbolu kan kaybetmesin tam tersi ona enerji verme çabası içerisinde olmamız gerekiyor. İnşallah gelecek sezonda da performanslarımız yüksek olur" diye konuştu.

"BEN TAKIM OLARAK İYİ TOP OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Takım olarak yeni sezona yüzde yüz hazır olmadıklarını ifade eden İrtegün, "Zaten şu zaman diliminde hazır olan takım olduğuna inanmıyorum. Ama Olympiakos, Roma ve akebinde Galatasaray maçında gösterdiğimiz performans bizi çok yukarı çekti moral olarak. Çünkü ben iyi top oynadığımızı düşünüyorum. İyi futbol oynarken tabi eksikliklerimiz de var. Ama biz yine de güzel bir giriş yapacağız zor fikstüre rağmen" şeklinde konuştu.

BARESİ: "İYİ SAVUNMA OYUNCUSUNU ÇOK SAYIDA NİTELİĞE İHTİYACI VAR"

Ödül törenine onur konuğu olarak katılan Milan ve İtalyan Milli Takımı'nın eski efsanevi futbolcusu Franco Baresi ise bir defans oyuncusunda olması gereken özellikleri anlatarak, "İyi savunma oyuncusunu çok sayıda niteliğe ihtiyacı var. Öncelikle takıma güven vermeli. İyi konsantre olmalı, kendini kontrol edip çok da dikkatli olmalı" açılamasında bulundu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bekir İrtegün Digiturk BRİSA Lassa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title