Haberler

Larissa Riquelme, Dünya Kupası'na Damga Vuracak

Güncelleme:

Adını 2010 Dünya Kupası'nda tribünlerdeki seksi pozlarıyla duyuran Larissa Riquelme 2014 Dünya Kupası'na da damga vuracak gibi görünüyor. Evlilik hazırlıklarının verdiği pozları çok da etkilemediği görülen Riquelme son olarak bu pozları verdi.

DÖRT GÖZLE DÜNYA KUPASI'NI BEKLİYOR

2010 Dünya Kupası Finalleri'nde ülkesi Paraguay'a ilginç şekillerde destek olarak tüm dikkatleri üzerine toplayan ünlü model Larissa Riquelme yeniden sahneye çıkıyor. Riquelme, Haziran'da Brezilya'da düzenlenecek olan finalleri dört gözle beklediğini dile getirirken, hayranlarına 'Sürprizlere hazır olun.' dedi.

"UMARIM BU KEZ AYNI SONUCU YAŞAMAYIZ"

2014 finalleri için hazırlık içinde olduğunu söyleyen Riquelme, bu şekilde tanınmaktan dolayı da memnun olduğunu dile getirdi. Riquelme son olarak, 'Geçtiğimiz finallerde takımımın finale kalamamasından ötürü çok üzülmüştüm. Umarım bu kez aynı sonucu yaşamayız.” diye konuştu.

EVLİLİK HAZIRLIKLARI YAPIYOR

2010 Dünya Kupası’nın sembol isimlerinden Larissa Riquelme, River Plate'in orta saha oyuncusu Jonathan Fabbro ile evlilik hazırlıklarına başladı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Larissa Riquelme Paraguay Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

zavallilarcdegirmencic@hotmail.com:

sanatlarıyla birşey yapamiyorlar fizikleriyle bir yere gelmeye calisiyorlar

11
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title