Haberler

Lara Fabian İstanbul'da Konser Verdi

Belçikalı sanatçı Lara Fabian, son albümü "Ma Vie Dans La Tienne"in tanıtım turnesi kapsamında, İstanbul'da sevenleriyle buluştu.

Belçikalı sanatçı Lara Fabian, son albümü "Ma Vie Dans La Tienne"in tanıtım turnesi kapsamında, İstanbul'da sevenleriyle buluştu.

Piu Live ve 73 Organizasyon iş birliğiyle Zorlu PSM'de sahneye çıkan sanatçı, hayranlarını "İyi akşamlar İstanbul. Bu akşam burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Sizi tekrar görmek gerçekten büyük mutluluk. Teşekkürler." diyerek selamladı.

Şarkı aralarında şiir de okuyan sanatçı, "Herkesin hayalleri var. Büyük, küçük ya da orta büyüklükte hayaller. Soru şu ki, bu hayaller için ne yapıyoruz? Neden bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çok uzun süreler bekliyoruz? Bahanelerimiz olduğunu biliyorum ancak çok fazla vaktimiz yok değil mi? Düşünüyorum da belki bu gece, İstanbul'da sizin için de sorun olmazsa kendi küçük hayallerimden birini gerçekleştirmeyi isterim. Hayallerimizi gerçekleştirebilir miyiz?" diyerek sevilen şarkılarından oluşan bir potpori sundu.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Fabian, "Ma Vie Dans La Tienne, Immortelle", "Elle Danse", "Ton Desir", "Envie D En Rire", "Tu Es Mon Autre", "La Difference", S'il Ne Reste Qu'un Ami", "I Will Love Again", "Medley Abba", "Le Coeur Qui Tremble", "Releve Toi", "Je T'aime" ve "Quand Je Ne Chante Pas" isimli şarkılarının da içinde olduğu bir repertuvarı yorumladı.

Albümleri 20 milyonun üzerinde satılan ve "I will Love Again" ve "Je T'aime" isimli parçalarıyla tanınan ünlü şarkıcı, 1988'de 33. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Lüksemburg'u temsil etmiş ve "Croire" adlı parçayla 4. olmuştu. 1991-2013 yılları arasındaki dizi ve filmlerde 13 şarkısıyla yer alan sanatçı, 2002 yılında ise "Final Fantasy" filmi ile World Soundtrack Awards'ta, "En İyi Film Müziği" ödülüne layık görülmüştü.

Fabian ayrıca 2014'te Mustafa Ceceli ile sözleri Sezen Aksu tarafından yazılan "Al Götür Beni" adlı parçanın düetini seslendirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Lara Fabian İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title