Haberler

Lapseki'de Soğuk Hava Deposunda Patlama

Güncelleme:

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, bir soğuk hava deposunda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, bir soğuk hava deposunda meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ali Aydın'a ait bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir sebeple patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevredeki evlerin camları kırıldı. Dışarı kaçışan insanlar büyük panik yaşadı. Olay yerine ambulanslar ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Vücudunun çeşitli yerlerinden hafif yaralanan 2 kişi ambulansla Lapseki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılar, "Biz bomba patladı sandık. Camlar kırıldı. Hemen dışarı çıktık" dedi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yılmaz, "Gaz sıkışmasından dolayı patlamanın meydana geldiği iddiası var. Allaha şükür ki 2 hafif yaralı var. Büyük bir patlama oldu. Lapseki'nin her yerinden duyuldu. Küçük kayıplarla atlattık. Maddi hasarlar var, fakat bunlar halledilir. Patlamanın şiddeti büyüktü. Gelibolu'dan telefonlar geldi. Oradan dahi duyulmuş. Camlar kırılmış. Bu saatte burada kimse olmaması büyük bir can kaybını önledi. Geçmiş olsun diyorum" dedi.

Olayla alakalı tahkikat sürüyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Aydın Eyüp Yılmaz Çanakkale Lapseki Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title