Haberler

Lapseki'de Siyasilerin Bayram Mesaisi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatları bayram mesaisi yaptı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatları bayram mesaisi yaptı.

CHP İlçe teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşmaya CHP Çanakkale İl Başkanı Hamza Karagöz, CHP Çanakkale Milletvekilleri Bülent Öz, Muharrem Erkek, eski Milletvekili Serdar Soydan, Çardak beldesi teşkilat üyeleri de yer aldı. CHP Lapseki İlçe Başkanı Nejdet Turgay'ın ev sahipliği yaptığı bayramlaşma ziyaretlerinde olası koalisyon görüşmeleri de yer aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe teşkilatında bayramlaşma tebriğine ise MHP Çanakkale Milletvekili Kürşat Tuna katıldı. İlçe Başkanı Hüseyin Doğan tüm vatandaşların bayramını tebrik ederken, yaptığı açıklamasında, büyük önem arz eden Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını diledi.

Bayram sonrası hükümet kurma senaryolarının daha çok gündeme geleceğini hatırlatan Tuna, Türkiye'nin menfaatleri adına MHP'nin gereken çalışmaları yaptığını söyledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title