Haberler

Lapseki'de Hayat Boyu Öğrenme Komisyon Toplantısı

Çanakkale’nin Lapseki İlçesinde Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı önderliğinde, ‘Hayat Boyu Öğrenme ve İşbirliği’ komisyon toplantısı yapıldı.

Çanakkale'nin Lapseki İlçesinde Kaymakam İsmail Ayhan Tavlı önderliğinde, 'Hayat Boyu Öğrenme ve İşbirliği' komisyon toplantısı yapıldı.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde bulunan Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen 'Hayat Boyu Öğrenme ve İşbirliği' komisyon toplantısına idari amirler de yer aldı. Toplantının gündeminde hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilerek kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin arttırılmasına kadar birçok madde masaya yatırıldı. Toplantıda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Akman 2014-2015 eğitim-öğretim yılını değerlendirdiği raporu okudu. Yeni dönemdeki ihtiyaçların karşılanmasına yönelik planlamanın da yapıldığı toplantı fikir alışverişiyle devam etti. Kaymakam Tavlı ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaların aralıksız sürdürüleceğinin mesajını verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Tavlı Çanakkale Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title