Haberler

Lapseki'de Bitişiğine İnşaat Yapılan 5 Katlı Bina Çöktü- Ek1

Lapseki'de bitişiğine inşaat yapılan 5 katlı bina çöktü- EK1İŞÇİNİN DİKKATİ FACİAYI ÖNLEDİÇanakkale'nin Lapseki İlçesi Gazi Süleyman Mahallesi Zeren Sokak'ta, bugün saat 16.00'da çöken beş katlı binada, dakikalarla faciadan dönüldüğü belirtildi.

Lapseki'de bitişiğine inşaat yapılan 5 katlı bina çöktü- EK1

İŞÇİNİN DİKKATİ FACİAYI ÖNLEDİ

Çanakkale'nin Lapseki İlçesi Gazi Süleyman Mahallesi Zeren Sokak'ta, bugün saat 16.00'da çöken beş katlı binada, dakikalarla faciadan dönüldüğü belirtildi. Binanın bitişiğine yapılan yeni bina için temel çalışmalarını yürüten inşaat işçilerinden 20 yaşındaki Emrah Cengiz'in, yandaki binadan çatırdama sesleri duyunca apartmana dalıp üst katlara çıkarak "Binayı boşaltın" diye bağırdığı öğrenildi.

O anları anlatan Cengiz, "Üçüncü kattaki bir daireden inen bir aileye yardımcı olup, 5-6 aylık bebeği aldım. Koşarak dışarı çıktık. Binadan çıktıktan birkaç dakika sonra 5 katlı apartman çöktü" dedi.

"CAN KAYBI OLMADIĞI İÇİN SEVİNÇLİYİZ"

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, "Bizi sevindiren durum, binanın içerisinde vatandaşların olmaması. AFAD ekiplerimiz Çanakkale'den geldi. Binanın üzerinde ve yanlarında arama yapacaklar. Tedbir olarak enkazın altında birileri var mı ona bakacaklar. Öğrendiğimiz kadarıyla bina tamamen tahliye olmuş ve ardından da bina yıkılmış. Can kaybı olmadığı için sevinçliyiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Lapseki Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title