Haberler

Lapseki'de Belediye Başkanlığı Devir-teslim Töreni

Lapseki'nin yeni Belediye Başkanı Yılmaz, görevini Ekim'den devraldı.

Lapseki ilçesinde, yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanan AK Parti'li Eyüp Yılmaz, görevini Mehmet Gani Ekim'den törenle devraldı.

Yılmaz, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra partilileriyle belediye önüne geldi. Burada dua edilmesinin ardından partililerce dana kesildi.

Halefini makama gelişinde çiçekle karşılayan eski Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim, demokrasinin gereği olarak 5 yılda bir yerel seçim yapıldığını, bunda da halkın istediğinin kazandığını söyledi.

Yılmaz ve yeni Belediye Meclisi üyelerine başarılar dileyen Ekim, "Geçirdiğimiz 5 yılda belediye meclisi üyesi arkadaşlarımla çok iyi şeyler yaptığıma inanıyorum. 2009 yılında teslim aldığımız belediyeyi çok çok güzel bir şekilde teslim ediyoruz. Göreve geldiğimde belediyenin mührünü almıştım, şimdi yeni başkana teslim ediyorum" dedi.

Mührü teslim alan Yılmaz ise seçimlerin ilçede oldukça iyi geçtiğini belirtti.

Seçimleri kazasız belasız bitirdiklerini vurgulayan Yılmaz, "Allah'a şükürler olsun. Bu dönem görevi Allah bize nasip etti. Hepimiz hizmet için varız. Gani bey başta olmak üzere Lapseki için bir taş üstüne bir taş koyana teşekkür ediyorum. Elbette bu bir bayrak yarışı. Bayrak bugünden itibaren bize geçiyor. Lapseki için ne yapabiliriz onu düşündük, projelerimizle halkımızın karşısına çıktık. Hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Yılmaz daha sonra makamında tebrikleri kabul etti. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Gani Mehmet Ekim Alaaddin Yılmaz Ak Parti Lapseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title