Haberler

Lapseki Beyçayırlılar Derneği Başkanı Hasan Akman Oldu

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde 2004 yılından buyana faaliyetlerini sürdüren Beyçayırlılar Derneği Başkanı Hasan Akman oldu.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde 2004 yılından buyana faaliyetlerini sürdüren Beyçayırlılar Derneği Başkanı Hasan Akman oldu.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Beyçayırlılar Derneğinde Necati Yalçınkaya 10 yıldan buyana sürdürdüğü başkanlık görevini Hasan Akman'a devretti. Lapseki ilçesinde yer alan bir kahvehanede bir araya dernek üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi. 2004 yılından bu yana başkanlık görevini yürüten Necati Yalçınkaya'ya plaket takdim edildi. Çiçeği burnunda yeni başkan Hasan Akman Beyçayırlılar derneği olarak daha çok hizmet etmek istediklerini ifade ederek her ayın başında toplantı yapacaklarını belirtti. Eski Başkan Yalçınkaya yeni oluşturulacak olan yönetimin daha da başarılı olacağına inandığını kaydederek derneğin Lapseki ilçesi açısından çok önemli olduğuna değindi. Dernek üyeleri de yapılacak olan sosyal faaliyetlerle ilçede daha çok aktif hala gelmek istediklerini beyan ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title