Haberler

Lapseki Belediye Başkanı Yılmaz, Esnaflarla Buluştu

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, esnaflarla bir araya geldi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, esnaflarla bir araya geldi.

Belediye Başkanı Yılmaz, Belediye Sosyal Tesisleri'ndeki buluşmada yaptığı konuşmada, değişim ve gelişim için göreve geldiklerini bunu da başaracaklarını söyledi.

Yılmaz, göreve başlayalı 1 yılı dolduracaklarını belirterek, "Arkadaşlarımızla bugüne kadar hiç kimsenin cesaret bile edemediği projelere imza attık. Çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

En önemli sorunlarının içme ve kullanma suyu olduğunu aktaran Yılmaz, şöyle konuştu:

"Bu konuyla ilgili bu zamana kadar hiçbir çalışma yapılmamış. Uzun yıllardır şebeke suyu borularının 5 yılda sadece 6 bin metresi değiştirilmiş. Biz ise bir yılda 12 bin metre şebeke suyu borusu değiştirdik ve değiştirmeye de devam edeceğiz. Her fırsatta söylüyoruz, Bayram Dere Barajı'ndan ilçemize içime ve kullanma suyu getirme projesinin ihalesi kısa zaman sonra yapılacak. İlçemizin önde gelen sorunlarından biri de park ve kapalı pazar yeri. Bunu da çözüyoruz yapacağımız kapalı pazar yerini, pazarın olmadığı günlerde otopark olarak kullanacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz Eyüp Yılmaz Lapseki Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title