Haberler

Lalapaşa'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Lalapaşa ilçesinin 93. kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Lalapaşa ilçesinin 93. kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gaytancıoğlu, mesajında, Kurtuluş Savaşı'nın Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan büyük bir zafer olduğunu belirtti.

Vatan savunması amacıyla kadın, çocuk, yaşlı, genç herkesin kendini siper ettiğini aktaran Gaytancıoğlu, şunları kaydetti:

"Bizler bugün bu topraklarda yapılan bağımsızlık mücadelesini tarihe yazılan destanı bir kez daha yürekten hissediyor, her 27 Kasım'da olduğu gibi Lalapaşa ilçemizin kurtuluşunu büyük bir mutluluk ve coşku ile kutluyoruz. Bundan 93. yıl önce yazılan kahramanlık destanının bir parçası olarak canını ve tüm varlığını ortaya koyarak Lalapaşa ilçemizi düşman işgalinden kurtaran aziz kahramanlarımızın verdiği mücadeleyi, yazdığı destanı bir kez daha yüreklerimizde hissediyoruz. Bizlere bıraktıkları mirasa canla, başla sahip çıkmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam ediyoruz. Bizler biliyoruz ki ulu önder Atatürk'ün, şehit ve gazilerimizin bizlere emanet olan bu  güzel topraklara sahip çıkmak, laik Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatmak en kutsal görevimizdir."

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Okan Gaytancıoğlu Lalapaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title