Haberler

Lalapaşa Belediye Başkanı Şahinşah Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde MHP'den belediye başkanı seçilen Bülent Şahinşah, Edirne Adliyesinden mazbatasını aldı.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Edirne'nin Lalapaşa ilçesinde MHP'den belediye başkanı seçilen Bülent Şahinşah, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Edirne Adliyesinden mazbatalarını aldı.

Kalabalık bir şekilde Edirne Adliyesi önüne gelen MHP Lalapaşa teşkilatına Edirne MHP teşkilatı da destek verdi. Belediye Başkanı Bülent Şahinşah, İl Genel Meclis üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri mazbatalarını Hakim Ramazan Seçkin'in elinden aldı.

Edirne Adliyesi önünde basın açıklaması yapan Şahinşah, parti, şahsı ve arkadaşları adına mükemmel bir seçim geçirdiklerini ifade etti. Türkiye'de MHP'nin umut verdiğini dile getiren Şahinşah, "Ben ilçe halkıma köylerime teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Partimizin neferiyiz. Ülkemizin kuzey batısında kalenin burcuna üç hilalimizi dikmek nasip oldu. Sayın il başkanımızın şahsında tüm yönetim kurulu, partili arkadaşlarıma, bize gönül verenlere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

MHP Edirne İl Başkanı Dr. Gürsel Şimşek de,"Edirne'nin medarı iftarı oldu. Biz kendisinden zaten çok umutluyduk. Umudumuzu da boşa çıkarmadı. Gerçekten orada müthiş bir seçim kampanyası oldu. Lalapaşa'da geçen seçimlerde geçen dönemlerde partimiz tabi ki temsil ediliyordu ama hiç bir zaman böyle bir başarıyı elde edememiştik. Kendisiyle beraber bir güç kazandığımıza inanıyoruz. 2019'da diğer ilçeleri kazanmak için bir hedef koyuyoruz kendimize. Biz Bülent Şahinşah ile beraber Edirne'de artık daha güçlü bir milliyetçi hareketin olduğuna canı gönülden inanıyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Bize bu mutluluğu yaşattığı için sağ olsun" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edirne Adliyesi Lalapaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title