Haberler

Ladik'te Tübitak Bilim Fuarı Açıldı

Ladik ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Ladik ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan, eğitimde işbirliği protokolü kapsamında Salur 80. Yıl Ortaokulu bahçesinde açılan bilim fuarına İlçe Garnizon Komutanı Çağlar Sakinci, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İlçe Emniyet Müdürü Şahin Okyaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Bilim fuarında fen teknoloji, matematik ve teknoloji tasarım öğretmenlerinin rehberliğinde 38 öğrenci tarafından hazırlanan 19 proje sergilendi.

Stantları tek tek ziyaret ederek, öğrencilerden projeleri hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Özbalcı, "Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme yöntemlerinden biridir. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın ortaya çıkardığı ürünleri bizlere sunuyor. İnşallah bu icatlar, sonuçları ileriye gidecek çalışmaların kıvılcımıdır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Özbalcı Salur Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title