Haberler

Ladik Belediyesinden Konut Projesi

Ladik Belediyesi, ilçedeki konut açığını kapatmak amacıyla mülkiyeti belediyeye ait arazide konut yaptırıyor.

Ladik Belediyesi, ilçedeki konut açığını kapatmak amacıyla mülkiyeti belediyeye ait arazide konut yaptırıyor.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir yandan belediyecilik hizmetleriyle hemşehrilerinin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunları çözmek için çalışırken bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışının gereğini yerine getirdiklerini söyledi.

Bu kapsamda Akpınar Mahallesi'nde mülkiyeti belediyeye ait arazide kat karşılığı inşaat yaptırılması için ihaleye çıktıklarını ve projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Özbalcı, "18 ayda tamamlanması planlanan 2 blokta 40 konuttan oluşan projemizin kaba inşaatı çalışmaları devam ediyor. Halkımıza kaliteli konut üretme konusunda kararlıyız." dedi.

Görev süresi sonunda ilçeyi daha yaşanabilir, sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan daha zengin bir kent haline getirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını anlatan Özbalcı, "Hayalimizdeki Ladik'i oluşturmak için düzenli şehirleşmenin temel şartlardan biri olduğunu çok iyi biliyoruz. Depreme dayanıklı, modern, halkımıza yaraşır niteliklerde evleri, hemşehrilerimize kazandırıp onları konut sahibi yapmayı, böylece nitelikli yerleşim birimlerinin sayısını artırmayı hedefliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Selim Özbalcı Akpınar Ladik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title