Haberler

    Laboratuvar Uygulamaları Eğitimi

    Yaşamartı Eğitim Merkezi'nin hazırladığı Laboratuvar Uygulamaları ve Akreditasyonu Eğitimi, 10-11 Aralık'ta öğrencileriyle buluşuyor.

    Yaşamartı Eğitim Merkezi'nin hazırladığı Laboratuvar Uygulamaları ve Akreditasyonu Eğitimi, 10-11  Aralık'ta öğrencileriyle buluşuyor.

    Senede sadece 2 dönem!

    Eğitimler

    ISO/IEC 17025 Kalibrasyon ve Test Laboratuvarları Akreditasyonu

    GLP, İyi Laboratuvar Uygulamaları (Good Laboratory Practice)

    GMP, İyi Üretim Uygulamaları (Good Manufacturing Practice)

    GHP, İyi Hijyen Uygulamaları (Good Hygen Practice)

    Kontenjan Sınırlıdır.

    Neden Sertifikalı Eğitimler?

    İlaç, gıda, kozmetik, plastik ve biyoteknoloji alanında çalışmayı düşünüyorsanız, kariyer hedefleriniz bu sektörlerden geçiyorsa bu sektörlerde artık elzem olan standartların eğitimlerini almayı unutmayın!

    Kariyer yarışında önemi yadsınamaz seviyedeki sertifikalar ile binlerce kişiyle aranızda fark yaratın.

    İş görüşmelerinde de bilgi birikiminiz ve sertifikalarınız ile farkınızı hissettirmeniz beklenir. Öğrencilik hayatının sonunun gelindiğinde kariyerinizi bugün kendinize yaptığınız yatırımlar belirleyecektir. "Benim işim laboratuvar zaten" ya da "Benim de işimde laboratuvar var" diyorsanız, yeşil paket eğitimi ile kendinizi güncelleyin.

    Kimler Katılmalı:

    Kimya Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Kimya, Biyoloji, Biyomedikal, Eczacılık bölümü başta olmak üzere Kozmetik, Gıda, İlaç hammaddesi ve İlaç üretim tesislerinde üretim, kalite kontrol ve kalite güvence bölümlerinde çalışan personel ve çalışmayı hedefleyen öğrenci ve mezunlar katılabilir.

    Kimya, Laboratuar teknikerliği, Gıda Teknolojileri başta olmak üzere ilgili Meslek Yüksek Okulu mezun & öğrencileri katılabilir.

    Bu alanlarda önemli bir kariyer fırsatı tanıyan "Baş Denetçi" ve "İç Denetçi" unvanlarını almak istiyorsanız bu eğitimleri almış olmalısınız.

    Eğitimler, çalışan/ mezun/ öğrenci herkese açıktır.

    Eğitimler, IRCA tarafından onaylı saha tecrübesi olan Başdenetçi unvanına sahip Yaşamartı eğitmenleri tarafından verilecektir.

    Eğitimler,

    Katılımcılara eğitimi takip edebilmeleri açısından dökümantasyon sağlanacaktır.

    Eğitim boyunca egzersizler ve grup çalışmaları yapılarak, teorik bilgi pratik tecrübe ile desteklenecektir.

    Yeni nesil eğitim sistemleri ile tanımlamalar vasıtasıyla değil görsel sunumlar, grup çalaşmaları, analizler ve workshoplar ile bilgi paylaşılacaktır.

    Sertifikalar,

    Eğitim sonunda yapılacak olan sınavda 70/100 başarı oranını yakalayan katılımcılara 4 adet Türkçe 4 adet İngilizce olmak üzere toplam 8 adet eğitim sertifikası verilecektir.

    Sertifikalar, katılım sertifikası değil sınav sonunda yapılan başarı sertifikalarıdır.

    Her belgenin size özel sertifika no/ onay, imza ve soğuk damgası bulunacaktır.

    Sertifikalarınz yıpranma/ kayıp ve revizyon gibi durumlarda ücretsiz olarak yenilecektir.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Çorlu tren Kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title