Haberler

L'Occitane'dan Ekolojik Ekonomik Kampanya

Güncelleme:

L'Occitane, insana ve doğaya saygı değerlerinden yola çıkarak, doğadaki kaynakları sürdürülebilirlik çerçevesinde kullanmaya yönelik çalışmalar yapmaya devam ediyor.

Çevreye saygı prensibiyle hareket eden L'Occitane, kaçırılmayacak bir indirim kampanyasıyla geri dönüşüme destek oluyor. Kampanya kapsamında el kremi tüplerinden, kavanozlara, şampuan şişelerinden, parfüm şişelerine kadar boş L'Occitane ürün ambalajlarını getirenler, alışverişlerinde % 10 indirim fırsatından yararlanıyor. Projeyle L'Occitane kullanıcıları yeni deneyimler kazanırken aynı zamanda sürdürülebilirlik çalışmalarına da katkıda bulunuyorlar.

Akdeniz ve onu çevreleyen topraklardan ve geleneklerden ilham alarak doğal, otantik ve etkili parfüm, cilt ve vücut bakım ürünleri tasarlayan L'Occitane; kullanıcılarına indirim fırsatı sunarken aynı zamanda aldığı boş ambalajları geri dönüşüme kazandırıyor. Boş ürün ambalajına ait ürün fiyatına eşdeğer alışverişleri kapsayan kampanya, tüm L'Occitane mağazalarında geçerli.

Provansal yaşam tarzıyla L'Occitane, doğal içerikli güzellik ve bakım ürünleri ile kişisel bakımı keyifli bir ritüele dönüştürüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sağlık Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title