Haberler

Kyöd'den Başkan Doğan'a Ziyaret

KYÖD Başkanı Turgay Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

KYÖD Başkanı Turgay Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan KYÖD Başkanı Yılmaz, "Şahsınızın ve belediyenizin sivil toplum kuruluşlarına olan yaklaşımlarınızı ve desteğinizi biliyoruz. Bizde yeni yönetimimizi sizinle tanıştırmak ve yeni döneminizde sizlere hayırlı olsun dileklerimizi sunmak ve başarılar dilemek için geldik" dedi.

Konuklarına ziyaret ve temennileri için teşekkür eden Başkan Doğan ise, "Sivil toplum örgütleri bizim son derece önemsediğimiz kuruluşlar. Türkiye, artık devlet dışı organizasyonları, sivil hareketleri çok önemsiyor. Dünyada bu devlet dışı organizasyonların varlığı demokrasinin kalitesini gücünü gösteriyor şeklinde değerlendiriliyor. Türkiye'de de bu noktada gidiyoruz. İzmit bu noktada en verimli şehir. Şehrimiz sivil toplum örgütlerinin en fazla ve en verimli olduğu şehirdir. Sizlerin içerisinde bulunduğunuz KYÖD' de bu kuruluşlardan biri olarak şehrimizin önemli bir değerisiniz. İzmit Belediye'si olarak sivil toplum örgütlerinin her zaman yanında olmaya çalıyoruz. Hizmet alanımız ortak olduğundan çalışmalarınız bizim için önemli ve değerli. Hep birlikte İzmit'imiz için güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Yılmaz Nevzat Doğan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title