Haberler

Kylıe Mınogue, Justın Tımberlake'le Kuliste Buluştu

Güncelleme:

Timberlake, Dünya turnesi kapsamında Londra O2 Arena konserinden önce, 19 yaşındaki Medway'li şarkıcı Jamie Johnson'a finalden önce ipuçları verdi.

Kylie Minogue'dan kendi yarışmacısına büyük sürpriz! Ülkemizde de benzeri yapılan dünyaca ünlü 'The Voice' yarışmasında finale kalan yarışmacı Jamie Johnson, Kylie Minogue tarafından yarışmacının idolü, Justin Timberlake ile tanıştırıldı.

Justin Timberlake, Dünya turnesi kapsamında Londra O2 Arena konserinden önce, 19 yaşındaki Medway'li şarkıcı Jamie Johnson'a finalden önce ipuçları verdi.

Yakışıklı şarkıcı The 20/20 Experience World Tour kapsamında dünyayı gezerken, her konserinde sevenlerini, bir kez daha kendine hayran ediyor. İstanbul konserine ise sadece sayılı günler kaldı!

26 Mayıs Pazartesi akşamı BKM & MAP organizasyonu ve AVEA sponsorluğu ile İstanbullularla buluşacak olan Justin Timberlake'in konseri, 26 Mayıs'ta İtü Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kylie Minogue The Voice Londra Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title