Haberler

Kylie Jenner: İçeceğimi Her Zaman Dökerim

Güncelleme:

Kylie Jenner, arabada içeceğini dökmesi sonucu üzerini ıslattığı anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Keeping Up With The Kardashians adlı televizyon şovunun yıldızlarından Kylie Jenner, sosyal medyaya yüklediği toplam üç videoda mahçup olduğu anları milyonlarca takipçisiyle paylaştı.

''İÇECEĞİMİ HER ZAMAN DÖKERİM''

Çarşamba akşamı arkadaşlarıyla dışarı çıktığında arabada elinde içecek dolu bardağı üzerine döken ünlü yıldızın bu anlarını bir arkadaşı cep telefonuyla kaydetti. Jenner, perşembe günü Snapchat ve Instagram hesabından talihsiz kaza anlarını; "İçeceğimi her zaman dökerim." etiketiyle paylaştı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

18 yaşındaki Jenner'ın arkadaşı tarafından çekilen iki kısa videoda, arabada bulunanlar kahkahalarla gülerken, Kylie'nin: "Neden böyle şeyler hep benim başıma gelir? Üzerime döktüm." dediği duyuluyor. Kot pantolonunun kalça ve kasık bölgesini ıslatan ünlü yıldız daha sonra yayınladığı bir videoda aynanın karşısına geçerek: "İyi görünüyor mu? diye ekip arkadaşlarına soruyor. Ekipten Harry Hudson'ın: "Evet, iyi görünüyor. Fark edemezsin bile." sözleriyle Jenner'ı teselli ettiği duyuluyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Up Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

Plek:

Genelde daha farklı cisimler tuttuğu için bardak tutamıyor

22
123
yanıtYanıtla
yine mersin:

kasıtlı döksen bu kadar olmaz bildiğin çişlemiş :)

38
1
yanıtYanıtla
ZAVALLI CANLILAR:

KARI ÜSTÜNE MIÇMIŞ . GURUR DUYUYOR

3
16
yanıtYanıtla
yolun sonu geliyor:

ardamari catmasissa bir insansa edep ten yoksul acinacak durumdadir lakin kendi farkinda degildir

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title