Haberler

Kyk'ya Devredilen Pansiyon Yurt Olarak Hizmet Verecek

AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır, kapatılarak KYK’ya devredilen yurda kısa bir süre içerisinde Gaziosmanpaşa Üniversitesi Reşadiye Meslek Yüksek Okulu’nda okuyan kız öğrencilerin yerleştirileceğini söyledi.

Ak Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır, kapatılarak KYK'ya devredilen yurda kısa bir süre içerisinde Gaziosmanpaşa Üniversitesi Reşadiye Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan kız öğrencilerin yerleştirileceğini söyledi.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansman desteği sağladığı öne sürülen şirket bünyesindeki bir pansiyon kapatılarak kayyum atanmıştı. 100 öğrenci kapasiteli pansiyonun Kredi Yurtlar Kurumu'na(KYK) devir işlemlerinin ardından AK Parti Tokat Milletvekili Prof. Dr. Coşkun Çakır, yurtta incelemelerde bulundu. KYK İl Müdürü Muzaffer Öz'den kız yurdu ile ilgili bilgi alan Çakır, "İnşallah kısa bir süre içerisinde yurdun bazı eksiklikler tamamlandıktan sonra yüksek okulda okuyan kız öğrencilerimizi yurda yerleştireceğiz. Reşadiyemiz için hayırlı olur" dedi.

Milletvekili Çakır'a, Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yiğit, Reşadiye Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Abidin Ünal ve KYK Tokat İl Müdürü Muzaffer Öz eşlik etti.

Yurdun Gaziosmanpaşa Üniversitesi Reşadiye Meslek Yüksek Okulu Kız Yurdu olarak kullanılmaya başlanacağı kaydedildi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Coşkun Çakır AK Parti Reşadiye Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title